Wpis z mikrobloga

@NiktNieTroszczy: nie do konca. Sam pisalem w tym wiele stronek i mam wielu znajomych z branzy ktorym sie swieca oczy kiedy widza nazwe frameworka. Pisalo sie w tym mega szybko, byl mega prosty i mial to czego w wiekszosci mniejszych projektach trzeba bylo. Projekt idealny kiedy masz zlecenie na wczoraj za fajny hajs. Nie bede sie spieral, ze jest mocno przestarzaly i prawie zadnej normy nie spelnia na obecne standardy ale
@normanos: To oznacza tylko jedno - nowa fala gimbazy wzięła się za programowanie ;) Już to pisałem i twierdze nadal - łatwe frameworki sa jak łatwe dziewczyny. Wpadniesz z taką, zrobisz projekt dziecko i jesteś udupiony do końca. Albo ktoś będzie musiał po Tobie się nim zająć.
@normanos: google trends o czym mowi? o wzmiankach na dany temat w internecie. pewne liczby wymagają kontekstu. Tutaj go nie ma. A raczej może być taki, jak chcemy. Jak się manipuluje ludźmi? Pokazuje im ten wykres i mówi - zobacz - najwięcej laravelowców ma problemy z tym frameworkiem i pyta jak rozwiązywać problemy z nim w sieci :) :) :) dlatego google trends nie jest dla mnie jakimś tam wyznacznikiem. jade
uirapuru - @normanos: google trends o czym mowi? o wzmiankach na dany temat w interne...

źródło: comment_WRDDwvoURXbETBrnNnARm78ZZtWAbnQ7.jpg

Pobierz
warte są dokładnie tyle ile przedstawiają

@normanos: czy uważasz, że napisałem coś innego? Jeżeli znasz ludzi którzy nie wiedzą czym jest google trends to może byś się poświęcił i im wytłumaczył. Ja chętnie bym to zrobił ale nie znam takich ;) No i nie spinaj się tak.