Aktywne Wpisy
InnyWymiar90 +53
Na nocnej nikt nie zauważy
dariusz44 +209
Nauczyłem dzisiaj mojego 12 letniego syna obsługiwać kosiarkę. Skosił cały ogród, ja w tymczasie z czasie z młodszą córką grzebaliśmy w ziemi, sadziliśmy krzaki. Potem poszliśmy na plac zabaw, huśtaliśmy się na huśtawce. Moje dzieci potem uczyły mnie jeździć na deskorolce. Przeżyłem. Poszliśmy do skelpu, kupiliśmy lody. Potem dalsza jazda na deskorolce, hulajnodze. Śmialiśmy sie cały dzień. Mój syn powiedział ze jestem sigmą, moja córka rechotała. Na kolację zjedliśmy kebsa z sosem
Ci co oglądali Tożsamość Bourne'a. Obczajcie mapę Ukrainy. Przypadek? :P
Zapytałem na Reddit: http://www.reddit.com/r/europe/comments/2wzq9n/why_is_ukraine_the_same_colour_as_russia_on_a_map/
Jak na razie nobody seems to know the answer.
Komentarz usunięty przez autora
Dobra, podszedłem do problemu z trochę innej strony. Zamiast szukać powodu takiego a nie innego pokolorowania, sprawdziłem, czy rzeczywiście kolor jest dokładnie taki sam. I okazuje się, że jednak jest niewielka różnica.
Zrobiłem analizę w Gimpie. Szczegóły tutaj, bo mi się nie chce tego drugi raz pisać.
Ja tam jako rozrywkę lubię poznawać takie ciekawostki, trochę dla szerszego spojrzenia na światopoglądy i czasem dla poprawy humoru.
Jest jedno 'ale'... W sumie to symbolika 9/11 to ostatnia teoria spiskowa, na którą nie mogę do dziś znaleźć racjonalnego wyjaśnienia, dreszczyk emocji oglądając slynny filmik 'illuminati