Wpis z mikrobloga

Portret wykopowego Polaka. Impresja.

Ciekawe czy by dostali jakby zrobili film o Polakach ratujących żydów. Nie sądzę, bo to #niepopularnaopinia w Holiłut

zawsze mówiłem że wystarczy nakręcić film związany z judaizmem i będzie oskar

Polacy (a raczej "Polacy") robią we własne gniazdo byle zaistnieć. Antypolski, prosemicki film wygrał bo był prosemicki i antypolski. Jeszcze żeby był interesujący, ale nie. Czemu nie nominowano filmu "Bogowie"? Zdecydowanie najlepszy film 2014 roku.

Ida dostała oskara. No tak, jakby film nie szkalowal polaków, nie byłby brany w ogóle pod uwagę. Oskary to taka śmieszna nagroda, od żydów dla żydów. Reżyser też #!$%@? do pieca. [...] Nie ma sie z czego cieszyć.

To było do przewidzenia: film o biednych Żydkach i Polakach-antysemitach MUSIAŁ dostać Oscara, przecież całe Hollywood jest pejsate i głównie takie filmy nagradza

Żydowskie lobby ma sie dobrze

Lista Schindlera, Pianista a teraz Ida. Nakręć mierny film o biednych żydach i złych polakach a dostaniesz oscara.

To ze gnIDA dostanie oskara wiedzialem juz w momencie nominacji, wystarczyla mi znajomosc zarysu fabularnego o ucisnionych zydach przez Polakow. ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Syne Janusze i Grażyne, prawdziwe Polake. Bóg Honor Ojczyzna. A po co mam czytać tego Mickiewicza, nuda, sebe daj mi to streszczenie tylko na przerwę, potem ci oddam. Teatr organem propagandowym środowisk LGBT i filosemickiej machiny wynarodowiania narodu polskiego, ostatni mój pobyt w teatrze 10 lat temu, gimnazjum (hurrra sebe, nie ma lekcji!!). "Bogowie" super film #!$%@?, czemu go nie nominowali?? Lista Schindlera i Pianista potwarz rzucona w twarz Polaków, dostali Oscary, bo było o Żydach, a w ogóle to nie obejrzałem do końca. Leśmian, Tuwim, Schulz Żydy, zresztą i tak nie przeczytałem. Ojczyzna Honor Bóg. Ostatni raz u spowiedzi byłem przed bierzmowaniem, bo się wstydzę księdza. Mamę nie gadaj, a tak w ogóle to jestem ateistą, tylko nie mów babci. Chrześcijaństwo musi być uprzywilejowaną religią, bo to nasza tożsamość kulturowa, a te wszystkie ataki na kościół katolicki i księży to spisek światowego lewactwa i żydostwa w celu unicestwienia cywilizacji europejskiej. Wieczna beka z wegetarian, wegetarianie=podludzie, wegepropaganda to zamach na wolność słowa, nikt mnie nie będzie zmuszał do jedzenia wegehotdogów, #!$%@?ć wegeoszołomy tylko mięso!!!! Bóg Honor Ojczyzna. Kibice prawdziwi patrioci, precz z Baumanem, precz z Grodzką, precz z Biedroniem. Bóg Honor Ojczyzna. Po studiach #!$%@? z tego kraju, ostatni gasi światło.

Impresja na gorąco pod wpływem lektury komentarzy pod znaleziskiem o "Idzie".
#bekazpodludzi #ida #oscary #polska
  • 5
  • Odpowiedz