Aktywne Wpisy
Fatlooser +846
To uczucie kiedy scrollujesz wykop w przeglądarce na telefonie i nagle z dupy cofa Cię na początek strony, więc zamiast od nowa scrollowac to po prostu zamykasz stronę, bo zdajesz sobie sprawę, że w sumie to nie jest tego warte.
Jeszcze kilka razy i w ogóle oduczę się tu wchodzić. Dzięki administracjo!
@m__b @a__s #wykop #moderacjacontent
Jeszcze kilka razy i w ogóle oduczę się tu wchodzić. Dzięki administracjo!
@m__b @a__s #wykop #moderacjacontent
PanieAreczku +34
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Syne Janusze i Grażyne, prawdziwe Polake. Bóg Honor Ojczyzna. A po co mam czytać tego Mickiewicza, nuda, sebe daj mi to streszczenie tylko na przerwę, potem ci oddam. Teatr organem propagandowym środowisk LGBT i filosemickiej machiny wynarodowiania narodu polskiego, ostatni mój pobyt w teatrze 10 lat temu, gimnazjum (hurrra sebe, nie ma lekcji!!). "Bogowie" super film #!$%@?, czemu go nie nominowali?? Lista Schindlera i Pianista potwarz rzucona w twarz Polaków, dostali Oscary, bo było o Żydach, a w ogóle to nie obejrzałem do końca. Leśmian, Tuwim, Schulz Żydy, zresztą i tak nie przeczytałem. Ojczyzna Honor Bóg. Ostatni raz u spowiedzi byłem przed bierzmowaniem, bo się wstydzę księdza. Mamę nie gadaj, a tak w ogóle to jestem ateistą, tylko nie mów babci. Chrześcijaństwo musi być uprzywilejowaną religią, bo to nasza tożsamość kulturowa, a te wszystkie ataki na kościół katolicki i księży to spisek światowego lewactwa i żydostwa w celu unicestwienia cywilizacji europejskiej. Wieczna beka z wegetarian, wegetarianie=podludzie, wegepropaganda to zamach na wolność słowa, nikt mnie nie będzie zmuszał do jedzenia wegehotdogów, #!$%@?ć wegeoszołomy tylko mięso!!!! Bóg Honor Ojczyzna. Kibice prawdziwi patrioci, precz z Baumanem, precz z Grodzką, precz z Biedroniem. Bóg Honor Ojczyzna. Po studiach #!$%@? z tego kraju, ostatni gasi światło.
Impresja na gorąco pod wpływem lektury komentarzy pod znaleziskiem o "Idzie".
#bekazpodludzi #ida #oscary #polska
nom beka z ciebie