Aktywne Wpisy
Roess +37
Zbiornik w Raciborzu oddany w 2020 r. ale nieeeee... pis nie budował wałów xxxDDDD
#powodz
#powodz

oficjalniemartwa +203
Wszystkim zjebom co wyśmiewają ratowanie zwierząt pragnę przypomnieć, że w '97 zginęło
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta
około miliona kur, kogutów i kurczaków, 5 900 świń, 1 900 krów i byków i 260 owiec, co odbiło się na wielu gospodarstwach.
Ja tam wolę uratować jedną świnie niż 5 głupich ludzi, bo z niej jest realnie większy pożytek.
#powodz #zwierzeta

![[Opinia] Cenzura na Wykopie jest do kitu](https://wykop.pl/cdn/c3397993/bb177585b2452903954f207baf6d44a2dd39b2deb6e77ef5680e327890f6cef7,q80.jpg)

1. Są jakieś wersje legalne testowe tego systemu? Trial?
2. Po wypożyczeniu z pewnego sklepu można postawić go na Virtualboxie itp.?
3. Da się utworzyć (czy może są?) wersję ala LiveCD z pendrive by uruchomić go natywnie na sprzęcie zamiast przez symulowany hardware?
4. Są jakieś konkretny wymagania sprzętowe bez których nie uruchomie MacOSa?
Pytania trochę nubowskie ale z Macami miałem bardzo mało styczności.
#komputery #informatyka #software #mac #macosx #apple #virtualbox
Patrzyłem też czy da radę go odpalić na hardware - i tu jest problem dwojaki. Apple ma wyłożone na hardware normalnie nie występujący w ich komputerach. Więc... jeśli masz chociaż inny procesor mimo całej
Więc co masz na myśli?
Jak masz na tej gierce zarobić dzięki OS X dodatkowe 10 000 czy więcej to ja bym się nie zastanawiał ( ͡° ͜ʖ