Aktywne Wpisy
spere +315
blackghost +13
Nie kumam tego hype na nieruchomości.
Każdy ledwo urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 5/6 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 900k.
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100
Każdy ledwo urośnie musi mieć mieszkanie/dom? A gdzie do tej pory mieszkali? Chyba nie pod mostem.
U mnie we wsi 5/6 domów z rzędu gdzie zostali sami rodzice a dzieci poszły a cała góra domu stoi pusta i marnuje się. A gdyby ją wykorzystać?
Oni wola wziąć po same kule: 600k kredytu a do splacenia 900k.
Potem pokazuje mi jeden i drugi ratę że splaca 100
#niepopularnaopinia #birdman #kino #oscary2015 #oscary
HAHA OK
Komentarz usunięty przez autora
#!$%@?łem
A co, na Mirko jest tylko prawo do pozytywnego oceniania czegokolwiek ? Nie muszę nic recenzować ani pisać miliona powodów bo to jest moje zdanie i ja uważam że jest #!$%@?. Komuś kto pisze że film jest fajny też mam napisać hurr durr poprzyj dlaczego?
Nie jesteś koneserem ale jednak każesz mi przy zwykłej krytyce recenzować film jakbym był krytykiem a nie zwykłym człowiekiem oglądającym po prostu ten badziew. Chcesz argumentów? Okej. Nie podobał mi się film ze względu na to że nie przekonuje mnie historia człowieka mającego problemy z głową, którego córka ma problemy z narkotykami i rucha sie z jego wrogiem na dachu, i który robi #!$%@? spektakl w teatrze. Fabuła powinna skłaniać