Aktywne Wpisy
thorgoth +466
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
Miraski trzymajcie kciuki. 35 lat w bloku i dość :)
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Czas pić kawę na własnym tarasie.
Zrozumcie, że niektórzy używają telefonu do: dzwonienia (szok!), pisania smsów/messenger, przeglądania internetów (mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i słuchania muzyki. SERIO. Nie mam ochoty na wgrywanie nowych softów/romów/chujwieczegojeszcze bo mnie to nie jara i nie interesuje. Aplikacje które są mi potrzebne do korzystania z telefonu mam wgrane,
@StormEnrage: no kisnę, jestem emerytem bo nie mam stu aplikacji na telefonie. #shitwykopsays Weź to pokaż kumplom z gimbazy to Cię nawet oni wyśmieją.
1. Aero2 niedługo może przestać być darmowe.
2. Chodzi mi o jakieś poprawki drobne etc, w początkowych wersjach ich systemu było parę błędów, nie wiem jak teraz.
3. Jeżeli użytkownik zdaje sobie sprawę, że idzie na kompromis to tak. Wiele ludzi kupuje i narzeka później, że zmula.. a telefonik ma tylko 1gb ramu i mediateka :3
4. Zły nie jest.. ładnie się prezentuje ale za duży jak dla mnie.