Wpis z mikrobloga

Mirki, za 1-2 msc bede kupowal telefon, prawdopodobnie budżet 600-700 zł, lub jesli bedzie potrzeba do 800. Teraz użykuje #xperia E, i mam dosyć ZAMULANIA, PRZYCINANIA, ZACINANIA. Duzych wymagan nie mam, ma być nowe, ekran 4.5 cala +, aparat 5+, i zeby sie nie wieszal, tylko to. Obojetnie czy #windowsphone czy #android
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@StormEnrage: Zależy kto ma jakie priorytety i fundusze. Znajdź mi telefon za 800zł z Polską gwarancją i wsparciem producenta i 2gb ramu. Aktualizacje na androida nic nie wnoszą to nie windowsphone. Czasami telefon po aktualizacji chodzi gorzej niż przed.
  • Odpowiedz
@StormEnrage: Ja j---e, co Ci androidowcy - aplikacji tyle, super opcja, no po prostu must have milion aplikacji xD

Zrozumcie, że niektórzy używają telefonu do: dzwonienia (szok!), pisania smsów/messenger, przeglądania internetów (mirko ( ͡° ͜ʖ ͡°)) i słuchania muzyki. SERIO. Nie mam ochoty na wgrywanie nowych softów/romów/chujwieczegojeszcze bo mnie to nie jara i nie interesuje. Aplikacje które są mi potrzebne do korzystania z telefonu mam wgrane,
  • Odpowiedz
@bartzov: Tak dziwne bo to telefon dla 60 latków, którzy oprócz pisana smsów i dzownienia nic nie robią w telefonie innego i nie chcą mieć nawet tapety ;] Dopiero po czasie jak jakieś apki brakuje to wam się włącza narzekanie jaki to nie c-----y telefon.

• Odpowiedz
@bartzov: masz rację. Ja generalnie używam kilku aplikacji: telefon, smsy, snapchat, instagram, wykop i messenger od fb. Nie potrzebuję więcej. Tyle że przez messengera od fb gadam głosowo (na wp czyżby niedostępne?), snapchat chyba nadal nie istnieje na WP i czy systemowa aplikacja smsów od WP ma możliwość ucinania "ogonków"?
  • Odpowiedz
Tak dziwne bo to telefon dla 60 latków, którzy oprócz pisana smsów i dzownienia nic nie robią w telefonie innego i nie chcą mieć nawet tapety ;] Dopiero po czasie jak jakieś apki brakuje to wam się włącza narzekanie jaki to nie c-----y telefon.

@StormEnrage: no kisnę, jestem emerytem bo nie mam stu aplikacji na telefonie. #shitwykopsays Weź to pokaż kumplom z gimbazy to Cię nawet oni wyśmieją.

Tyle
  • Odpowiedz
@tetris795: Mi też właśnie strasznie się podobają, nie dawno Zetki były po 900 złotych (Grudzień) teraz widziałem taniej, aczkolwiek to jednak jest już trochę stare i sam czekam aż potanieje Z3Compact albo Z1compact ;)
  • Odpowiedz
@hamskloss: Zbierało pozytywne opinie od testujących ją ludzi. Cena ujdzie, nie jest taki zły ten telefon jednak martwi bardziej producent i to co się dzieje u nich na fanpage - ludzie narzekają na serwis. No i jeszcze kwestia oprogramowania ale to inna bajka.
  • Odpowiedz
@StormEnrage: co do serwisu to sie nie wypowiem bo nie korzystalem, a co do oprogramowania to nie rozumiem co mialoby byc z nim nie tak? Mi pasuje domyslne, kolega zrobil roota i tez zadolony. Kto co lubi :p do normalnego uzytkowania + czytania ksiazek + aero2 nadaje sie super a dodatkowo nie trzeba placic za niego jak za zboze
  • Odpowiedz
@hamskloss:
1. Aero2 niedługo może przestać być darmowe.
2. Chodzi mi o jakieś poprawki drobne etc, w początkowych wersjach ich systemu było parę błędów, nie wiem jak teraz.
3. Jeżeli użytkownik zdaje sobie sprawę, że idzie na kompromis to tak. Wiele ludzi kupuje i narzeka później, że zmula.. a telefonik ma tylko 1gb ramu i mediateka :3
4. Zły nie jest.. ładnie się prezentuje ale za duży jak dla mnie.
  • Odpowiedz