Aktywne Wpisy
Pust3lnick +7
Cześć. Jako że od ponad 10 lat mam prawo jazdy B i zawsze chciałem spróbować swoich sił na motocyklu postanowiłem zakupić sobie 125 żeby spełnić wreszcie swoje małe marzenie. Jest tylko jeden problem - na żadnym motorze nigdy nie jeździłem, wiem tylko jak się tym jeździ w teorii z internetu, ale praktycznie nie mam ani minuty doświadczenia, a gdybym tą 125 zakupił, to miałbym ponad 40 km drogi powrotnej do pokonania nim
Tak wygląda depresja
Z fejsa znajomej, która miała styczność z tym burakiem.
#bekazpodludzi #patologiazewsi #podryw
@kinlej: @gryffindor: @maruch: @Zatwardzenie: koleś jest chamem i tyle, panienka może niezbyt miła, ale dlaczego miałaby taka nie być? napisała zajebiście normalnie i neutralnie
@troflix: A dlaczego on miałby być miły dla niej, skoro ona nie jest miła dla niego?
#logikarozowychpaskow
#falszywyniebieskipasek
@Zatwardzenie:
@gryffindor:
Miała z nim pisać z litości czy "bo tak wypada"? Pożegnała go a on zamiast odpuścić wykazał się buractwem.
@troflix: Może tak, ale do mnie dużo pasztetów większych i mniejszych zagaja i choć najchetniej bym tez im kazał #!$%@?ć, to tego nie robię. Przecież można z kims normalnie porozmawiać i ewentualnie lekko wyrazić brak zainteresowania. Koleś się pewnie wkurzył, miał prawo
(✌ ゚ ∀ ゚)☞
#pdk
@parapet235: E tam, ja sądzę, że byłeś na dobrej drodze i po prostu potem coś nie pykło :)
@gryffindor: Nie masz racji. Tego, że od początku nie była zainteresowana i odpisywała tylko z grzeczności dowiedziałem się od jej brata. Naprawdę wolałbym jakby na początku napisała, że nie jest zainteresowana.