Dostałem na testy soundmagic hp150. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało odpowiem. W przyszłym tygodniu powinienem mieć topowe beyerdynamic t1 na testy. #audio #audioboners #sluchawki #sluchawkiboners
@Ojezu: kurde na tej pierwszej stronie co podales widnieje wersja 600ohm. A co o niej sadzisz? Amplituner przeciez chyba powinnien dzwignac takie sluchawki, szkoda ze nigdzie nie ma maksymalnej mocy wejsciowej. Ale pewnie wiecej niz 200mW nie bedzie
@Sergeant_Matt_Baker: z elektroniki (Drum and Bass, Ambientow troche, Trance, troche hardcore), rock, metal symfoniczny, rapsy (teraz juz rzadziej) i neoclassicalu troszke czasem
@Sergeant_Matt_Baker: te Denony wygladaja jakos odstraszajaco, ja wiem ze to tak nie wypada pisac no ale ni #!$%@? nie podobaja mi sie ( ͡°ʖ̯͡°) A Philipsy calkiem spoko ze specyfikacji tylko nigdzie ich do kupienia nie moge znalezc ;_;
@NaxZST: w czym cumplu siedzisz najglebiej? ( ͡°͜ʖ͡°) Jak sie udzielasz pod jakimis tagami to dawej chetnie dodam do
@Sergeant_Matt_Baker: chyba zostane przy tym pomysle co Ojezu dal, fakture moge wziac, zawsze w koszta stary wrzuci moze ze stowke jeszcze odda ( ͡°͜ʖ͡°) bo znalazlem niby X1 na amazonie ale to powystawowe ja sie nigdy w wysylki zagraniczne nie bawilem jeszcze bym cos zepsul i by nie przyszlo xD Ale dziekuje za propozycje :D
Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało odpowiem.
W przyszłym tygodniu powinienem mieć topowe beyerdynamic t1 na testy.
#audio #audioboners #sluchawki #sluchawkiboners
@NaxZST: w czym cumplu siedzisz najglebiej? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak sie udzielasz pod jakimis tagami to dawej chetnie dodam do
A muzyki ktora wymieniles mam 15.000 mp3/flac tak ze fan muer 1 jestem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale dziekuje za propozycje :D