Dostałem na testy soundmagic hp150. Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało odpowiem. W przyszłym tygodniu powinienem mieć topowe beyerdynamic t1 na testy. #audio #audioboners #sluchawki #sluchawkiboners
@Infrass: Szczerze to dla mnie są to dosyć uniwersalne słuchawki mają trochę pluszowy dół to takie beyerdynamic dt770 pro 32 ohm na sterydach. W elektronice oraz rocku na 100% się świetnie sprawdzą.
@Ojezu: w sumie to mam jeszcze jedno pytanie mam nadzieje ze nie za glupie. Chodzi o to, ze mialem pare modeli sluchawek a w sumie to zostalem przy tych Sennheiserach ze wzgledu na fakt ze zajebiscie w nich slysze efekty i przejscia stereo... No i chodzi o to jak tam jest w tym modelu ( ͡°͜ʖ͡°)
@Ojezu: taaa przy kompie tylko, dlatego sie zastanawiam czy by za 300zl nie opchnac bo nawet ryski nie maja i nie sprawic czegos innego No dobra ze 250zl :D
@Ojezu: no ciekawa produkcja (z wygladu mowie i tych wstepnych parametrow bo na reszcie sie nie znam) no i cena nie odstrasza bo w sumie tak wlasnie myslalem zeby do 700zl cos sobie upatrzec.
@Ojezu: http://olx.pl/oferta/sluchawki-beyerdynamic-dt-880-CID99-ID8mkyf.html#10f3d57621 cos takiego znalazlem nigdzie indziej nie ma juz innych ofert. Moze sie wstrzymam bo widze ze tam kabel na stale jest zamontowany, #!$%@? wie kto z tego korzystal, moze sie wieszal na kablu i teraz kupie a za chwile beda mi kanaly rozlaczac. Tak czy inaczej widze ze te konstrukcje potanialy byly poza moim zakresem z 1,5 roku temu to bym musial wywalic ze dwie wyplaty
@klaklaklik: Dupa 32 ohm bym nie brał co prawda łatwiejsza do napędzenia ale bym poszedł w 250 ohm. 880 grają równiej od 990 pro te są takie nieokrzesane trochę nie wszystkim musi się to podobać.
@Ojezu: #!$%@? tam, jutro zrobie ze dwa zdjecia tym sennka, wystawie za te 250zl, jak ktos kupi to wtedy doloze hajsy i po prostu kupie nowki dt 880 250 łomów jak mowisz ze beda dobre to trzeba sie poswiecic :D
Jak ktoś ma jakieś pytania to śmiało odpowiem.
W przyszłym tygodniu powinienem mieć topowe beyerdynamic t1 na testy.
#audio #audioboners #sluchawki #sluchawkiboners
@Ojezu: aktualnie posiadam HD518 (nie wiem czy kojarzysz) zyskam cos na wyrazistosci pasma z tym SoundMAGIC'iem?
No dobra ze 250zl :D
@Ojezu: http://olx.pl/oferta/sluchawki-beyerdynamic-dt-880-CID99-ID8mkyf.html#10f3d57621 cos takiego znalazlem nigdzie indziej nie ma juz innych ofert. Moze sie wstrzymam bo widze ze tam kabel na stale jest zamontowany, #!$%@? wie kto z tego korzystal, moze sie wieszal na kablu i teraz kupie a za chwile beda mi kanaly rozlaczac. Tak czy inaczej widze ze te konstrukcje potanialy byly poza moim zakresem z 1,5 roku temu to bym musial wywalic ze dwie wyplaty