Wpis z mikrobloga

Są najlepsze, bo też i są najrzadsze na początkowych etapach. Do tego podstawowe pokemony ogniste są z reguły bardzo silne, a innych z tego gatunku wcale tak dużo nie ma, a jeśli się już je łapie, to na takim etapie gry, gdzie się już kompletuje pakę pod Elite Four. :)
  • Odpowiedz
@KoriManiaczka: yeeeee, zajefajny :) Można u Ciebie zamówić takiego? :) Świetny jest. Serio, jeśli byłoby to możliwe, to albo bym niego od Ciebie odkupił, albo poprosił o stworzenie nowego :)
  • Odpowiedz
  • 2
@kieru: na Cyndaquilu żaden, bo gram teraz w pokemon black... Więc Tepigiem ;) ale nie ma się czym chwalić na razie
@rudamaryja: no nie wiem, czy jest co zdradzać, sama szydełkuję dopiero od początku roku ;) wybieraj sobie do zrobienia rzeczy, które bardzo chcesz mieć, bo nawet jeśli będzie trudno to będziesz miała motywację, żeby je skończyć
  • Odpowiedz
@KoriManiaczka:umiałabyś zrobić jakiś obrus/serwetkę na szydełku? Pytam, bo strasznie mi się takie podobają i chciałbym się nauczyć to robić, ale kompletnie nie wiem jaki to poziom trudności - prostsze, czy trudniejsze niż misie?
  • Odpowiedz