Aktywne Wpisy
Wrrronika +9
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +15
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
#pokemon #rekodzielo #diy #szydelko #szydelkowanie #szydlomaniaczka
@KoriManiaczka: śmiem wątpić, nie wygląda by rozmiarem dorównał memu penisowi.
/ choć ogniste nie moje faworyty, to plusik leci - ja wryty:)
Komentarz usunięty przez autora
@abd00l3k: akurat ten jest zrobiony na prezent, ale nie widzę problemu, żeby zrobic więcej albo jakieś inne pokemony, wiec piszcie do mnie priva jakbyście chcieli cos zamowić :)
@poprostumarta: teraz chcę zacząć Vulpixa ale może kiedyś ;)
@rudamaryja: no nie wiem, czy jest co zdradzać, sama szydełkuję dopiero od początku roku ;) wybieraj sobie do zrobienia rzeczy, które bardzo chcesz mieć, bo nawet jeśli będzie trudno to będziesz miała motywację, żeby je skończyć