Aktywne Wpisy
kidi1 +1439
WiesniakzPowolania +506
Co sie narobiło Mirki i Mirabelki
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
Do tej pory myślałem, ze będę miał bliźniaki. Doktor nas wezwał na powtórzenie badań prenatalnych bo coś mu sie nie podobało poprzednio i chciał powtórzyć.
Pojechaliśmy z duszą na ramieniu.
I wiecie co ?
Teraz przez najbliższe kilkanaście lat czeka mnie hałas, ciezka praca i bieda.
Ale nic to. Byle zdrowe były.
W sumie zawsze chciałem mieć dużą rodzinę 乁(♥ ʖ̯♥)
słyszałem o podłączaniu uziemienia do kaloryfera, to takie żarty czy rzeczywiście coś da?
#elektronika
Na początek - ścisz sobie na głośnikach, a w komputerze zrób "na maksa" na mikserze audio. Wtedy poziom zakłóceń z komputera będzie dużo bardziej "w tle" silnego sygnału audio, i nie będzie aż tak przeszkadzać. Regulować głośność będziesz sobie na głośnikach (albo - ściszać, w dół, możesz w samym dowolnym odtwarzaczu).
Druga sprawa - winna jest karta dźwiękowa jak i cała otoczka w PCcie. Często kiepskie karty
@hrumque: w sumie, moze jakas obudowe zamontuje, bo teraz sobie lezy na biurku ;)
Jest to nieeleganckie, z punktu widzenia bezpieczeństwa gorsze niż prawdziwa instalacja z osobnym przewodem ochronnym PE, ale punktu widzenia technicznego - poprawne i lepsze niż nic...
Myślisz że te bolce (w nowych instalacjach) to gdzie idą? Do ziemi specjalnym