@NormanCroucher: Stary! Nic prostszego! Wsiac do autobusu/tramwaju i nie skasuj biletu. Tylko tak, zeby miala swiadomosc, ze nie skasowales i masz to w dupie. Od razu loszka Twoja.( ͡°͜ʖ͡°)ノ⌐■-■
@Nevardus: W-----a mnie to bo to świetna dziewczyna jest a jak usłyszałem jacy faceci ją pociągają to zacząłem się zastanawiać co ja tu robię? Z tym że zdążyłem już ją polubić i szkoda mi.
@psychiatrist: @psychiatrist: Jestem raczej kimś w rodzaju śmieszka który lubi opowiedzieć naukową anegdotkę. Może nie jest to jakaś pasja, ale staram się nie być idiotą.
Na pewno nie jestem buntownikiem który buntuje się przeciwko zasadom bo to takie zajebiste i mam wszystkich w dupie.
buntuje się przeciwko zasadom bo to takie zajebiste
@NormanCroucher: błąd. Zamiast wyzywać innych od debil skorzystaj ze słownika. Nonkonformista to człowiek uznający swój system moralny za nadrzędny w stosunku do powszechnie przyjętego. Nie oznacza to, że buntuje się dla zasady tylko po to, żeby się przeciwko nim zbuntować. Mylisz nonkonformizm z antykonformizmem.
@Kampala: Mówię o jej wyobrażeniu nonkonformisty łobuza który naginał będzie zasady dla swojej korzyści. Szanuję ludzi z własnym, nadrzędnym kodeksem moralnym. Sądzę że sam taki posiadam.
A poza tym za wiki: "Skrajną, demonstracyjną formą nonkonformizmu jest antykonformizm." Czyli inaczej nie każdy nonkonformista jest antykonformistą, ale każdy antykonformista jest nonkonformistą.
A poza tym za wiki: "Skrajną, demonstracyjną formą nonkonformizmu jest antykonformizm." Czyli inaczej nie każdy nonkonformista jest antykonformistą, ale każdy antykonformista jest nonkonformistą.
@NormanCroucher: przyjmując to za prawdę, to chciałeś chyba urazić antykonformistów, a napisałeś "[...] nonkoformistów i innych debili tego typu". Uznając tym samym za debili pewnie ogromne grono osób - od ćpunów i meneli do artystów i myślicieli.
@Kampala: Chciałem urazić część nonkonformistów. Ludzi z własnym kodeksem moralnym szanuję i jeśli jakiś ktoś taki czuje się obrażony to naturalnie przepraszam.
#rozdajo Kojarzycie akcje parę dni temu co koleś robil rozdajo z czekoladami wedla? Wygralem i przyszly pociete w pol xD powod? Ze niby bym je sprzedal ( ͡°ʖ̯͡°)
#gorzkiezale
@emdzi: Kocha najmocniej, wtedy gdy przeprasza po tym jak uderzył :D
@Nevardus: W-----a mnie to bo to świetna dziewczyna jest a jak usłyszałem jacy faceci ją pociągają to zacząłem się zastanawiać co ja tu robię? Z tym że zdążyłem już ją polubić i szkoda mi.
Zlstawi cie prędzej czy później jeśli nie jesteś lobuzem.
Na pewno nie jestem buntownikiem który buntuje się przeciwko zasadom bo to takie zajebiste i mam wszystkich w dupie.
Komentarz usunięty przez moderatora
@NormanCroucher: błąd. Zamiast wyzywać innych od debil skorzystaj ze słownika. Nonkonformista to człowiek uznający swój system moralny za nadrzędny w stosunku do powszechnie przyjętego. Nie oznacza to, że buntuje się dla zasady tylko po to, żeby się przeciwko nim zbuntować. Mylisz nonkonformizm z antykonformizmem.
@NormanCroucher: przyjmując to za prawdę, to chciałeś chyba urazić antykonformistów, a napisałeś "[...] nonkoformistów i innych debili tego typu". Uznając tym samym za debili pewnie ogromne grono osób - od ćpunów i meneli do artystów i myślicieli.