Aktywne Wpisy
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
#logikarozowychpaskow #zwiazki
Mirki, potrzebuję waszej perspektywy. Jestem różowym paskiem i chciałabym zacząć szukać faceta ale coś mnie blokuje. W dzieciństwie byłam wyśmiewana z powodu biedy i zbieractwa mojej matki. Ja teraz zarabiam całkiem dobrze, zbieram na wkład własny i obecnie wynajmuje sama mieszkanie.
Problem w tym, że mieszkanie to trochę standard PRL. Nie chcę go zmieniać bo to świetny deal, a teraz oferty z takim samym standardem to ponad
CnaaX +1
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Link (HD) do Kebaba bo jednak na C+ nie da się ich słuchać...
#nba
@Mass: Ja tam zawsze oglądając TNT uwielbiam sprzeczki Chucka i Shaqa, miód dla uszu jak się gryzą między sobą :P
Team Curry: Stephen Curry (Warriors); Dell Curry (Legend); Sue Bird (Seattle Storm)
Team Millsap: Paul Millsap (Hawks, replacing Anthony Davis); Scottie Pippen (Legend); Elena Delle Donne (Chicago Sky)
Team Westbrook: Russell Westbrook (Thunder); Anfernee "Penny" Hardaway (Legend); Tamika Catchings (Indiana Fever)
Patrick Beverley (Rockets) - replacing John Wall
Trey Burke (Jazz)
Brandon Knight (Bucks)
Kyle Lowry (Raptors)
Elfrid Payton (Magic) - replacing Michael Carter-Williams
Dennis Schröder (Hawks) - replacing Jimmy Butler
Jeff Teague (Hawks)
Isaiah Thomas (Suns)
John Wall (Wizards)
Giannis Antetokounmpo (Bucks)
Zach LaVine (Wolves)
Victor Oladipo (Magic)
Mason Plumlee (Nets)
Stephen Curry (Warriors)
Klay Thompson (Warriors)
James Harden (Rockets)
Kyrie Irving (Cavaliers)
Kyle Korver (Hawks)
Marco Belinelli (Spurs)
Wesley Matthews (Blazers)
J.J. Redick (Clippers)
Giannis Antetokounmpo (Bucks)
Zach LaVine (Wolves)
Victor Oladipo (Magic)
Mason Plumlee (Nets)
:D
@choleryk: Przestali mnie w tnt śmieszyć. Odkąd doszedł szak to spadli na psy a teraz się powtarzają. Co odcinek praktycznie te same żarty :(
ale Penny dał czadu. nadal w formie