@wykopami @Haszaks Chcialbym sobie kupic, wiem ze to ma byc ten rozkladany, chyba advance, chce zeby fajne kolorki mial i zeby sporo gier na niego bylo. Ktora wersja? Za ile?
@impet: miałam napisać o tym samym co @Haszaks. Szukaj to znajdziesz tanio na allegro, olx, albo lokalnych grupach na fb. U ludzi to leży bezuzyteczne. Ten o którym wspomniał to najnowszy model.
@impet: gry to już jakie ty preferujesz, ja Pokemony chciałam i to w nie głównie gram, ale jeśli chcesz iść po taniości to kup sobie supercard mini sd i tam nagrywasz gry pobrane z internetu
@impet: Jasne, warto szukać, bo jak pisałam dla wielu ludzi to jakiś stary i bezuzyteczny sprzęt, więc się pozbywaja. Najlepszy z mojej kolekcji byl kupiony za 30 zł xD chłopak chyba nie zdawał sobie sprawy ile sa one warte :P
#pytanie #nocnazmiana #gry #konsole
Chcialbym sobie kupic, wiem ze to ma byc ten rozkladany, chyba advance, chce zeby fajne kolorki mial i zeby sporo gier na niego bylo. Ktora wersja? Za ile?
Okok, myslicie ze warto odwiedzic komisy w miescie? Lombardy albo te salony z grami?
i brofist za GBC teal