Aktywne Wpisy

Kinda +219
Głosować powinni móc tylko ludzie pracujący i mieszkający w polsce. Bezrobotni i ludzie którzy wyjechali powinni mieć #!$%@? do powiedzenia o polsce.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
A to że osadzeni w zakładach karnych no mają prawo głosu to już jest w ogóle żałosne w tym systemie. Jednostki które mają w dupie to państwo i jego prawo mogą decydować o losie kraju którym gardzą, brzmi jak słaby żart.
Fajnie się łysym pałom siedziało na stołeczkach za 20-30k + lewizna jak był spokój, teraz się coś zaczęło na bliskim wschodzie to jak szczury uciekają z tonącego okrętu. Gardzę mocno trepami. Pod sąd z tymi zdrajcami!
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna
#oswiadczenie #obowiazkowecwiczeniawojskowe #przegryw #izrael #palestyna #polska #wojskopolskie #wojna

To coś dla tych, którzy w każdej bitwie podniecają się statystykami (WN7, WN8 i kolorem graczy). Co tam widać? Najlepsze rankingi mają ci, którzy nie zrobili średnio ok... 2000 bitew! Cuda? Nie. To ci, którzy założyli nowe konto i po prostu grają pod nabijanie rankingów.
Żeby było jasne, sam nie robiłem rerolla i nie wyobrażam sobie wbijać od nowa wszystkiego, ale nie rozumiem czemu taka spina o to.
Poza tym dla Ciebie tylko lepiej, bo dokładniej wiesz jakiego skilla gość reprezentuje.
@konradzicho: Mnie to w ogóle nie przeszkadza! Ja piszę o tych, którzy się podniecają tym, co im XVM pokazuje.
@krak: Pod jaki czołg? Te nowe konta to głównie zrobienie szybkiego jakiegoś czołgu, którym najlepiej się gra.
Ale nie o to chodzi. Chodzi mi o to, że te kolory wyświetlane przez XVM, a tym bardziej szanse na wygraną, nie są czymś, do czego warto przywiązywać uwagę.
Przez chwilę miałem XVM, ale później wyrzuciłem, bo tylko mnie rozpraszało. W ogóle żadnych modów nie używam.
Nie raz i nie dwa ktoś pisał, że bez xvma mu się gra lepiej, bo na pomidorów uważa tak samo jak na zielonych/niebieskich.
@jos: Tak, ale to trzeba się przyjrzeć - w kolorach nie widać (tylko chyba poniżej 500 bitew w ogóle nie jest nadawany kolor).
Później bitwa zaczyna się od płaczu nad szansami na wygraną, a w bitwie wyzywanie od pomidorów.
@stud3nt: Iiii tam. Arta strzela często w najłatwiejsze cele. Niedawno lałem się Tigerem I przeciwko IX (trochę poszło złotych). Ledwo przeżyłem, ale się przebiliśmy. Czołg zmasakrowany, końcówka HP, uszkodzone gąsienice i silnik (więc prędkość ślimaka) i gdy już chciałem chwilę odsapnąć, dostałem strzał od jakiejś IX arty. Ale muszę przyznać, że przeprosił - wytłumaczył, że mu tylko ja zostałem,
Gram ob 430 II. Według XVM zainstalowanego na chwilę (i zaraz potem wykopanego - za bardzo rozprasza) - mam fioletowe staty. Efekt: nawet gdy zasuwam zygzakując 55km/h i robiąc dzikie uniki, to i tak wokół wybuchają pociski od arty. Gdy się schowam - walą choćby i na oślep, byleby splashem zachaczyć. Tak mnie cholerne satelitarne sępy chcą dorwać, że czuję się jak mysz na
Komentarz usunięty przez autora
Przecież to oczywiste, że rerolle mają lepsze średnie staty, nie wiem, co próbujesz udowodnić. Ja zawsze w XVM-ie patrzę nie tylko na kolor, ale też na liczbę bitew.
@mwitbrot: Czy siekiera rządzi drwalem? To że niektórzy są idiotami i nie potrafią używać
@Emes91: A czemu? Przecież już pisałem, że śmieję się, jak norka, gdy ty wylewasz łzy na niedobre arty :)
@Emes91: Przeczytaj może uważnie. Ja krytykuję tych, którzy się podniecają statystykami, kolorami XVM i jest procent szansy na wygraną, zamiast
@mwitbrot: Bo to standardowa praktyka ze strony klikaczy z #wot, trzeba szybko na czarnolisto, żeby dupka nie zapiekła xD
@Emes91: akurat dla mnie to ty ze swoimi HT możesz być klikaczem - ja jestem rasowym LT :P
@Emes91: A nie wiem. Aż tak mikro nie śledzę.
@Emes91: Pokaż mi to to palcem, bo chcę uwierzyć, że śnię!
Takim idiotom chciałoby się za każdym razem mówić, że statystycznie w Watykanie jest dwóch papieży na kilometr kwadratowy.