@dreaper: Volish...heh @sheep17: Podłącz to tak jak leży @WuDwaKa: Po co się udzielasz w temacie który Cie nie obchodzi? Hejtować tylko tak dla zasady?
@dreaper: @beer_man: No to mamy 2 różne opinie :/ Na pewno to żółty do C1 bo już to lutowałem, ale jak reszta szła... :/ Wydawało mi się że ten czerwony gdzieś tam w środku był lutowany ale nie widzę żadnego miejsca. Sprawdzę tak jak leży może nie #!$%@? nic :P Nie będzie mi żal jak się #!$%@?.
@sheep17: Mnie nie słuchaj, ja jestem amatorem elektroniki i na logikę powiedziałem, @dreaper ma dużo większe pojęcie, jeszcze @Mam_Glupi_Nick siedzi w temacie
Jak to ma być zlutowane? Po kolei jak lecą te kabelki? Czy ten środkowy idzie jeszcze gdzieś głębiej?
#epapieros #epapierosy
@sheep17: Podłącz to tak jak leży
@WuDwaKa: Po co się udzielasz w temacie który Cie nie obchodzi? Hejtować tylko tak dla zasady?
No to mamy 2 różne opinie :/ Na pewno to żółty do C1 bo już to lutowałem, ale jak reszta szła... :/
Wydawało mi się że ten czerwony gdzieś tam w środku był lutowany ale nie widzę żadnego miejsca. Sprawdzę tak jak leży może nie #!$%@? nic :P Nie będzie mi żal jak się #!$%@?.
@dreaper: Biały do G1 bankowo bo już to lutowałem ;) A bateria Volish Ego3
Dzięki!