Wpis z mikrobloga

• 4
@Naciass: Ale ona jest ladna! Lubie ja, bo jest moja towarzyszka radosci i smutku. Po prostu dla niej blowjob jest wulgarny, odpycha ja. Ona lubi seks, ale jak sie ja lize i potem czule posuwa. Sama sie obraza jak jej proponuje orala...
  • Odpowiedz
@Zyd_Suss: ładna ale charakter ma #!$%@?. Lizanie cipki ok ale siusiak to już fuj? Oral to oral. Albo ma coś nie teges albo jej uczucia wobec Ciebie nie są szczere. Czule posuwanie się skończy za parę lat, bo ona powie, że w sumie to seks ją obrzydza tak w ogóle. Potem są takie smutne związki, gdzie w wieku 40 lat już nawet nie śpią w jednym łóżku :(
  • Odpowiedz
  • 4
@Naciass: :-( To juz nie wiem co robic... Chcialbym zeby byl zar jak w filmach z Silvia Saint ale ciezko cos poradzic, jak jedna osoba ma jakas blokade. Wiem, ze miala 2 kolesi przede mna, ale nie chce o tym gadac. Moze ktorys ja jakos skrzywdzil? Nie wiem, moze jej kazal robic loda na sile i mial pyte jak moje przedramie? Ech... #!$%@?, ze tak powiem.
  • Odpowiedz
@Zyd_Suss: Czyli nie ma szczerości między wami? Zapytaj normalnie dlaczego nie chce, czy ma jakas blokade z powodu skrzywdzenia czy po prostu nie bo nie. Skoro jej nie zalezy zebys i Ty byl zadowolony, nie tlumaczy sie dlaczego sprawia ci przykrosc, to sam pomysl- czy jej zalezy?... Niestety seks wplywa na cale wspolne zycie. Taka jest prawda. I ajak nie bedzie obopolnej pracy zeby bylo dobrze to w koncu wszystko jebnie.
  • Odpowiedz