Wpis z mikrobloga

@Spaceman_: masz konto od miesiąca na wykopie....chłopie.

Kamdz był jedną z osób która tworzyła najmocniej cały charakter Mirko czy go ktoś lubił czy nie, takich wyrazistych użytkowników szkoda tracić, oni budują taki czy inny ale charakterystyczny dla tego portalu a szczególnie Mirko kontent.

Najwięcej sie prują nołnejmy z kontami od pół roku, którym społeczność Wykopu c---a zawdzięcza.

Usuwajcie konta i oddawajcie Kamdza
  • Odpowiedz
takich wyrazistych użytkowników szkoda tracić

@Hadzi: z tego co widzę nie dostał bana permanentnie więc w czym problem?

Najwięcej sie prują nołnejmy z kontami od pół roku, którym społeczność Wykopu c---a zawdzięcza.

@Hadzi: he he
  • Odpowiedz
@JaroslaPolskeZbaw: @Spaceman_: To jak nie chcecie oglądać, to zczarnolistujcie tag. Czy Wy naprawdę tacy mało kumaci jesteście? No ludzie, jeden dopiero co przestał być zielonką, to rozumię, ale gość co na Wypoku ponad roku już jest, i jeszcze narzeka, że ktoś umieszcza coś co mu się nie podoba?
  • Odpowiedz
A czy ty nie rozumiesz, że i tak widzę tą twoją dziecinadę bo użyłeś także #paczek?
W gorących na szczęście jest normalnie, ale pod tagiem paczek mi ten syf pokazuje. Chcesz dalej się bawić w uwalnianie swojego bożka Ok, ale używaj do tego jednego tagu.
@Rimfire:
  • Odpowiedz
@Rimfire:
Mało mnie obchodzi czy są oburzeni czy nie, spamujesz gównem to spamuj pod jednym tagiem. Nie rozumiesz, że połowa wykopków ma w dupie Kamdza?

że tagu użyłem zgodnie z tematyką wpisu.

Używaj jednego tagu. Tyle
  • Odpowiedz
@JaroslaPolskeZbaw: Nie będzie mi tu jakiś nołnejm mówił jakich tagów mam używać, a jakich nie. Nic nie spamuję skoro tematyka wpisu jest zgodna z użytym przeze mnie tagiem. Moje wpisy (i nie tylko moje) o Kamdzu od kilku dni wbijają w gorące i wchodzą na pierwsze miejsce, więc wydaje mi się, że połowa wykopków nie ma go w dupie. Handluj z tym.
  • Odpowiedz