Aktywne Wpisy

kingszajs +3
Polecacie jakąś grę na majówkę? Szukam czegoś dobrego na PC lub PS5. Ogólnie mam za sobą wszystkie znane topowe gięty, RDRy, TLOU, GODy, Horizony, Ghost of Tsushima, Days Gone, etc. Chyba maksymalnie wykorzystałem potencjał rynku gier...
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ
Gry multiplayer odpadają, nie kręcą mnie. Szukam czegoś co naprawdę wciągnie pod kątem fabuły i też żeby reszta aspektów trzymała sensowny poziom.
Rynek gier strasznie się skiepscil albo już ewidentnie jestem stary ( ͡° ʖ

InnyWymiar90 +80
-Młody powiem krótko: wymiar pracy 8 godzin, umowa o dzieło, 12 złotych z metra. W ciągu godziny zrobisz metr, półtora. Matematykę zostawiam tobie.
-Nie no, tego już za wiele!
-To mi po 6 latach harówy 10 złotych z łaską daje a obcemu bez praktyki na dzień dobry więcej!
-Taki święty jesteś? To chuchnij.
-Przepraszam.
#pokazmorde
-Nie no, tego już za wiele!
-To mi po 6 latach harówy 10 złotych z łaską daje a obcemu bez praktyki na dzień dobry więcej!
-Taki święty jesteś? To chuchnij.
-Przepraszam.
#pokazmorde
źródło: Boguslaw
Pobierz

Admin tworzy plik w którym podaje kod wyświetlenia zawartości.. Potrzebuję zrobić coś takiego, że gdy użytkownik kliknie na odnośnik, otwiera mu się nowe okno z tym zadaniem i całośc przykryta jest tak jakby nowym oknem z polem na kod. Jeżeli kod zgadza się z tym co podał admin, "nakładka" znika i można korzystać z zawartości pliku.
Nie mam zielonego pojęcia jak zrobić tą nakładkę z polem do podania kodu. Dialog?
chyba takie parametry musiałyby być?
position: absolute; left: 0; top: 0; bottom: 0; right: 0;#php #jquery #css
Lepiej wyświetlić samo zapytanie o kod, potem po stronie serwera zweryfikować poprawność i dopiero wtedy załadować zawartość pliku.
Nawet nie wiem za bardzo jak googlować takie coś :D
ale jest to bardzo zły pomysł aby takie rzeczy załatwiać jsem albo co gorsze cssem.