Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +37
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
Możecie mi zadać dowolne pytanie
@pik_o: nie. lepiej samemu robić grzałki (i płyny) :)
Z tago co ktoś tu pisał etanolu daje się od 2 do 5% (alkohol jest rakotwórczy), a wody od 5 do 10% (woda oczyszczona nie jest rakotwórcza). Jakie będą proporcje w twoim przypadku nie wiem, bo nie znam tego parownika.
Mieszanie polega tak właściwie na wlaniu X ml aromatu do X ml bazy. I to tyle. Jak kupisz sobie np bazę o małej mocy (np e-plyny.pl ma bazy od 0 do 12mg) to wystarczy po prostu odmierzyć np 9,8 ml bazy i 0,2 ml aromatu. Odczekać 10 dni i można vapować ;]
100 ml bazy 6mg kosztuje 12 czy 13 zł, do