Wpis z mikrobloga

Nie polecam studiować dwóch lub więcej kierunków. To znaczy, to fajna sprawa i niesamowicie jaram się tym co robie w ilości x2 ale...#!$%@? mać, ludzi po 60 powinni z uniwersytetów #!$%@?ć. Studiuję te 2 kierunki, mam na obu z nich IOSa i o ile z młodymi pracownikami uczelni nie ma żadnych problemów i spotykam się raczej z przyjaznym podejściem, że super, że brawo że mi się chce itd. A jak jest u starych profesorów? Narzekanie że jak to dwa kierunki, że w głowach się poprzewracało, że jak to indywidualny termin zaliczenia?! Jak Panu nie pasuje tak jak wszystkim to proszę zrezygnować z tego kierunku.

Poszedłem do jednego z profesorów w październiku z prostym zapytaniem - czy mogę zaliczyć już teraz jego przedmiot, bo miałem na drugim kierunku i umiem. Hurr Durr, w głowach się poprzewracało, dwa kierunki dwie oceny - a ja nie chciałem przepisać oceny tylko zaliczyć wcześniej. Ostatecznie w grudniu wkurzony złożyłem papiery do dziekana o przepisanie ocen z tych przedmiotów i oczywiście się zgodził, bo po co mam robić znowu to samo, lepiej żebym zajął się innymi rzeczami.

#gorzkiezale
#studbaza
  • 2