@Maixior: Nie spóźniłeś się. Te cztery są cały czas aktywne. Z menu głównego przycisk po lewej "?" => na dole przycisk "More" => Promo Code => i tam trzeba wklepać.
Time limit nie jest niemożliwy :D Na pewno nie jest prosty, na tym polega wyzwanie. Mając chociażby cheata na Double Jump można bez większego problemu zaliczać w Time limit, ale generalnie wszystkie te limity ustawiałem tak że sam przechodziłem dany level
hmmm... Z tym skokiem to nie wiem, a wszystkie inne przyciski działają? np. w tym shopie ten przycisk More normalnie zadziałał i przeniósł do tego menu z Promo Code? Bo wiem że na Samsungach Note są jakieś problemy z wykrywaniem niektórych przycisków i właśnie jakoś dziwnie wykrywa skok czasami. Ale jak piszesz że wprowadzałeś kod tzn. że weszło czyli to nie to. To nie wiem czemu może źle łapać skok. Generalnie skacze
Gibała wziął psa na scene i zaczął go całować xDD Ktoś z publiczności "żone byś pocałował" i wtedy dopiero podszedl do niej (to ta po prawej na screenie)
Siema mirki.
Wrzuciłem ostatnio swoją gierkę na SlideDB. Jak ktoś ma konto na indeDB czy slideDB, to może mi trochę pomóc oceniając gierkę.
Link do SlideDB
Tu jeszcze 4 kody działające zostały z mojego znaleziska które nie wyszło na główną, więc jak ktoś chce to proszę bardzo.
TULBVRITIMLR
XZGVTDHOWACS
BWQNPCGQPGJG
HMSYBGXQJPXF
@Curry_: Czemu mi się wydaje że time limit jest nie możliwy? XD
Z menu głównego przycisk po lewej "?" => na dole przycisk "More" => Promo Code => i tam trzeba wklepać.
Time limit nie jest niemożliwy :D Na pewno nie jest prosty, na tym polega wyzwanie. Mając chociażby cheata na Double Jump można bez większego problemu zaliczać w Time limit, ale generalnie wszystkie te limity ustawiałem tak że sam przechodziłem dany level