Wpis z mikrobloga

#android #ios #gamedev #indiegames #unity3d

Siema mirki.

Wrzuciłem ostatnio swoją gierkę na SlideDB. Jak ktoś ma konto na indeDB czy slideDB, to może mi trochę pomóc oceniając gierkę.

Link do SlideDB

Tu jeszcze 4 kody działające zostały z mojego znaleziska które nie wyszło na główną, więc jak ktoś chce to proszę bardzo.

TULBVRITIMLR
XZGVTDHOWACS
BWQNPCGQPGJG
HMSYBGXQJPXF

• 5
@Maixior: Nie spóźniłeś się. Te cztery są cały czas aktywne.
Z menu głównego przycisk po lewej "?" => na dole przycisk "More" => Promo Code => i tam trzeba wklepać.

Time limit nie jest niemożliwy :D Na pewno nie jest prosty, na tym polega wyzwanie. Mając chociażby cheata na Double Jump można bez większego problemu zaliczać w Time limit, ale generalnie wszystkie te limity ustawiałem tak że sam przechodziłem dany level
hmmm... Z tym skokiem to nie wiem, a wszystkie inne przyciski działają? np. w tym shopie ten przycisk More normalnie zadziałał i przeniósł do tego menu z Promo Code? Bo wiem że na Samsungach Note są jakieś problemy z wykrywaniem niektórych przycisków i właśnie jakoś dziwnie wykrywa skok czasami. Ale jak piszesz że wprowadzałeś kod tzn. że weszło czyli to nie to. To nie wiem czemu może źle łapać skok. Generalnie skacze