Aktywne Wpisy
nemo007 +159
Jako że mój kot uwielbia siedzieć wysoko i skakał po meblach szukając miejsca i dodatkowo nie wiedziałem gdzie postawić świeżo zrobiony drapak postanowiłem zrobić dla niego koci kącik i wyszło tak :-) dodam że z początku plan był żeby to zamalować na biało ale w takim surowym stanie roboczym wygląda to zdecydowanie dobrze więc zostawiam jak jest i jak widać kotu chyba też zatrybiło. koszt sądzę nieduży bo 100zł za deskę, wkręty,
kogi +13
Według odtajnionego nieaktualnego już tuskowego planu obrony kraju przed ruskim najazdem zaznaczony na czerwono obszar miał wpaść BEZ WALKI w ręce ruskich. Obrona miała skupiać się wyłącznie na granicy rzeki Wisła.
Tusk gotów był bez walki poświęcić 15 mln rodaków, żeby bronić Berlin.
Zestawiając to z Ukrainą, która walczy o każdy kawałek swojego terytorium, plan ten można nazywać ZDRADĄ NARODOWĄ.
Już na taśmach prawdy mówili gdzie mają Polskę Wschodnią, bo nie byli
Tusk gotów był bez walki poświęcić 15 mln rodaków, żeby bronić Berlin.
Zestawiając to z Ukrainą, która walczy o każdy kawałek swojego terytorium, plan ten można nazywać ZDRADĄ NARODOWĄ.
Już na taśmach prawdy mówili gdzie mają Polskę Wschodnią, bo nie byli
acer ma najmocniejszy procesor z tego, lenovo najmocniejszą karte ale znowu gównianego mediateka
A może chuwi vi8?
7 calowy tablet to taka sobie inwestycja, małe toto strasznie
http://www.aliexpress.com/store/product/Cheap-7-Inch-Phone-Call-Tablet-PC-MTK6572-3G-Dual-Core-1-2GHz-Android-4-2/902969_1348967389.html
Już masz nawet z dual bootem :DD Windows sie przydaje bo np u mnie na Teclascie X98 air 3G, pomimo tego że jest bardzo mocny to hearthstone na androidzie jest niegrywalne
A na windowsie po obniżeniu detali działa normalnie
ktoś tu go kupił na wykopie ostatnio i nawet pisał mini recenzje, to tam sie dowiedz dokładniej
Nie ma sie co spodziewać jakości jak z ipada za 120 dolców ale podobno jest całkiem w porządku
Tylko po co się pchać w army jak są fajne intele x64
Nie spotkałem sie do tej pory z takim przypadkiem, a nawet jeżeli są to będzie ich coraz mniej bo dużo telefonów i tabletow teraz śmiga na intelach