Wpis z mikrobloga

@beer_man: na wypoku wam nie bede pisal bo zostane rozszyfrowany ;p po prostu szukam miast gdzie łatwiej o prace niż woj. łódzkie ;p
@Ratriczek: nic nie przeskrobałem, ale myslalem ze w innych miastach dostałbym szybciej pracę zgodnych z kierunkiem studiów - niestety bez doswiadczenia, Urząd Pracy daje mi 8 000zł jak znajdę pracę 80km od miejsca zamieszkania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@scharlottka: nie wiem czy
@kopek: A mnie to nawet nie interesuje. Chodziło mi tylko o to, że tak łatwiej odpowiedzieć na Twoje pytanie, jedź w takim razie gdzie Ci się podoba, a praca się wszędzie znajdzie, tylko trzeba chcieć
@scharlottka: no u mnie w miescie - niedaleko Lodzi bez doswiadczenia nie dostaniesz roboty, albo bez znajomosci, chcialem odbyć staż w tym roku minimum rok w ksiegowosci to cos bym zyskał, tyle ze staz mi sie nie nalezy, przysluguje mi natomiast bon zasiedleniowy 8 000 zł , wiec chce wyruszyć gdzieś w Polske
@beer_man: studiowalem Rachunkowość, brak doswiadczenia w moim przypadku ;/
no zobaczymy szukam ofert pracy juz Wa-wa, Poznan,
@scharlottka: wyslalem pod kilka co nie było, że wymagane doswiadczenie ;p ja tylko niemiecki i to podstawy ;p ang. bardzo słaby ;p ale norweski i szwedzki xD nie dla mnie ;p
kiedys fajna oferta była w Lodzi Account manager - rosyjski i francuski wymagany xD
@kopek: grubo :D ja tam bym się chciała nauczyć norweskiego i niemieckiego, ale znajdę na to czas przy następnej sesji. :D jakbyś Mireczku coś wyhaczył w Poznaniu to daj znać, pójdziemy na piwo :)