Wpis z mikrobloga

Szukam darmowego templejtu html na portfolio dla grafika. Chcę postawić prostą stronę bez cms. Nie potrafię stworzyć strony od podastaw, ale wiem jak i co podmienić w bebechach, żeby spersonalizować zawartośc.

Chodzi mi o layouty typu onepage, z dużym foto, jakie teraz są na topie. Fajnie jakby szczegoły projektu otwierały się w jakimś lightboxie, w którym mozna umieścić również pliki flash.

#html #programowanie #webdesign #webdev #pytanie
  • 11
@karolburza: Chopie naucz się nawet podstaw html i css bo bez tego dla większości koderów będziesz tylko utrapieniem, bez zrozumienia jak delikatną modyfikacją layoutu możesz komuś ułatwić życie jesteś mało przydatny w projektach. A poza tym Portfolio kolego to przedstawienie twoich możliwości. Nie umiesz zakodować to wstaw na całą stronę grafikę i tyle.
@vault1337: Bez butów to ja chodzę po stron mam dziesiatki, projektów zrobionych drugie tyle a strony z portfolio nie mam.
Jednak wzięło się to od tego jakie kwestie ma spełniać strona, dlaczego wordpress, po tej burzy mózgu. Reklamować się na razie nie muszę, zreszta tera #trendy #hipster #frontend ma behance od tego luuuuudzie, Trendów nie naaaaacie. heh