Aktywne Wpisy
Cancermoon +334
To było piękne uczucie do teraz je odczuwam
cmhqwidget +15
Odwrotna Familiada Sezon 2 cz. 2
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Zasady: Masz odpowiedzi, zgadnij jakie jest pytanie. Odpowiedzi, które zawierają motyw, który wygrał w poprzedniej grze, będą eliminowane
Żenujący Żart Prowadzącego:
Jak wita się mleko? Mlekovita
W poprzednim odcinku
Prawidłowe pytanie:
Wygrał/a: @Blueweb
Nagroda publiczności dla @spiritus za pytanie:
Panie Areczku co jest dla zarządu?
#odwrotnafamiliada
Tydzień: 1
Poziom Systemu: 4
Ilość: 7/8
Wracamy do gry a z racji iż mamy już 4 poziom systemu i o wygrane nie musimy się już martwić czekamy tylko na dodatkowy zysk ( ͡€ ͜ʖ ͡€)
Wszystkich chętnych zapraszam do obserwowania ---> #typyzorbity
O co chodzi w systemie:
http://www.wykop.pl/wpis/11168528/witam-pisalem-ze-do-gry-wracam-dopiero-za-2-tygodn/
Wtorek 03.02.2015
AS Roma - Fiorentina
typ:
Fiorentina poniżej 4.5 rożnego
Lille - PSG
typ:
Rzuty rożne - HANDICAP
PSG + 1
ako: 3.4
"Pamiętajcie, że są to testy beta i gracie na własną odpowiedzialność"
Moja historia:
http://www.wykop.pl/wpis/11117402/nowy-cel-nie-zostal-osiagniety-wiec-przydalaby-sie/
#bukmacherka
Na B365 AKO 3,29
ps. ja puściłem 2 twoje kupony które weszły i teraz jestem 800zł bo trochę większa stawka xD może lepiej będzie jak zwiększysz stawkę? bo puszczasz przeważnie z kursem 3 ( ͡º ͜ʖ͡º) Dzisiejsze odpuszczam bo jak nie musisz wygrywać to stawiasz od niechcenia :P
Teraz tylko różne PSG
@veritas93: Tak 400zł w ciągu 3 dni a po dzisiejszym kuponie prawie 1k ale został jeszcze jeden kupon do zagrania więc coś koło 900 :) A co do stawki to fakt że boli strasznie bo kupony po 3,5 ako wchodzą ale jeśli mam coś zmieniać to dopiero po 2 tygodniach gry. Mogłeś dzisiaj nie odpuszczać :)
@