Aktywne Wpisy
d4wid +79
ImNewHere +13
#ukraina #wojna #rosja
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Niestety dlatego NATO czy UE jest w kwestii decyzji niezdolne do niczego. Nigdy nie będzie zgody każdego członka na jakieś działania.
A mamy szansę bić się na ziemiach Ukrainy tak jak kiedyś walczono na naszych, głównie siłą żywą Ukrainy.
A za rok, może już być za późno i będziemy w czarnej dupie przygotowując nasz kraj do wojny..
Przysiadłem przy kartce i rozpisałem co i jak z moją małą gierką (załączam obrazek)
No to co napisałem?
Gameplay:
Endless runner, nasza postać biegnie w prawą stronę przez losowo generowany poziom(nieskończenie), równocześnie unikając przeszkód (bloków, kolców, i pił). Śmierć = koniec gry. Zginąć można na dwa sposoby:
-wpadając na kolce lub piłę,
-gdy zablokujemy się na bloku, a kamera nas wyprzedzi.
Gdy nastąpi koniec pojawia nam się komunikat o naszej śmierci (by jeszcze bardziej wkur* gracza który będzie grał przez półgodziny i zginie ( ͡° ͜ʖ ͡°)) oraz o przebytych metrach. Niżej znajdują się przyciski Menu oraz Jeszcze raz.
I jeszcze sterowanie:
w biegu:
swipe up - skok
swipe down - położenie się
w skoku:
swipe down - szybsze spadnięcie i położenie się
podczas leżenia:
swipe up - podniesienie się
Takie tam jeszcze:**
- Im więcej metrów tym szybciej biegnie nasza postać ;) (to oczywiste),
- Zastanawiam się nad zrobieniem gry na 3 kolorach, i za każdym włączeniem gry te 3 kolory będą losowane (że za każdym razem inna kombinacja, nie powinno być to jakoś trudne),
No i to chyba wszystko Pozdrawiam hehe
@TadeuszSynZygmunta: O_o nwm co się dzieje. Ja tu nic nie zrobię, trzeba chyba wołać @wykop