Aktywne Wpisy
Serio źle to brzmi z ust tego żałosnego showmana...
Zresztą widać po komentarzach. Tragedia będzie, jak jeszcze zostanie prezydentem.
#ukraina #wojna #rosja #bekazlewactwa #holownia #polska
Zresztą widać po komentarzach. Tragedia będzie, jak jeszcze zostanie prezydentem.
#ukraina #wojna #rosja #bekazlewactwa #holownia #polska
ewa-m +7
#randkujzwykopem #slask
Ostatnio zaszło wiele bolesnych zmian w moim życiu ale walczę i zaczynam od szukania dobrej pracy. Pochwalę się że jutro mam dwie rozmowy o pracę w obiecujących firmach w Częstochowie.
Idąc za ciosem chciałabym w moje urodziny umówić się na kawę z interesującym człowiekiem. Urodziłam się 22 lutego 1990 roku o godzinie 9 rano:)
O sobie ładna blondynka o szaroniebieskich oczach, 165 cm wzrostu, 64 kg, kobieca sylwetka. Mam wyższe
Ostatnio zaszło wiele bolesnych zmian w moim życiu ale walczę i zaczynam od szukania dobrej pracy. Pochwalę się że jutro mam dwie rozmowy o pracę w obiecujących firmach w Częstochowie.
Idąc za ciosem chciałabym w moje urodziny umówić się na kawę z interesującym człowiekiem. Urodziłam się 22 lutego 1990 roku o godzinie 9 rano:)
O sobie ładna blondynka o szaroniebieskich oczach, 165 cm wzrostu, 64 kg, kobieca sylwetka. Mam wyższe
Oprócz Sublime co raz więcej korzystam z Brackets.io od Adobe ze względu na ich rozbudowaną obsługę plików .psd oraz genialny live preview. Duży skok jakościowy od wersji 0.42 do 1.0!
Problem jednak pojawił się odkąd wróciłem do antywirusa, Avast here. Przestał przez to działać live preview i ponoć mogą przestać działać niektóre rozszerzenia.
Pytanie więc czy wiecie jak można w takim przypadku solidnie uśpić antywira bądź jak rozwiązać tam wykluczenie? Wykluczanie samego Brackets nic nie daje, adresy są OK. Problem jest bezpośrednio związany z antywirem i jego odinstalowanie rozwiązuje problem zupełnie.
Jak to u was wygląda w przypadku Windowsa? Ciśniecie na samym Defenderze?
#avast #brackets #antywirus #windows #sublimetext
- nie widzę sensu korzystać z antywirusa
- nie widze sensu zajmować się porządnie webdevem pod windą
@Rst00: No właśnie niepotrzebny jakoś bardzo. Od ok. 2 lat na Win 7, 8 i 8.1 działałem bez i było OK ale trochę ostatnio mnie przeczulono że jednak sam Defender wypada słabo.
Ad. 2 Z jakiego powodu?
@Saeglopur:
Ja bym rozważył całkowite zrezygnowanie z antywirusa. Na dobrą sprawę, po co Ci?
@epi: Pierwsze owszem, drugie już nie. Argument jako 'wygoda' to troche beka :P Dla mnie OSX to koszmar i kicz. Bardzo subiektywne.
Brak porządnego terminala i problemy z nodem pod windą to jedne z większych wad pracy pod windą imho :)
@Saeglopur: No beka beka... z ciebie xD
Reszta to indywidualne odczucia. Ale jedno jest pewne - wybierzesz system wg. Twojego własnego uznania. Tak Ci dopomóż buk