Wpis z mikrobloga

@jestemrowerem: damn, zaraz zrezygnuję z wykoparty, ew. pojadę z workiem na głowie! #grozba :c Ale najbardziej zastanawia mnie jedno - skąd wiesz, że lubię koty, wykop nie ma prawa wiedzieć takich rzeczy... pom pom POM.
  • Odpowiedz
@Astagna: za daleko mam na wykoparty, jakby było cieplej to może bym śmignął na dwóch kółkach, to po pierwsze. Po drugie nie miałaś tu wchodzić :D No i na koniec z tymi kotami, zainteresowałem się moja stu procentową walentynka i po krótkim rekonesansie stwierdziłem ten fakt z kotami. Nie myliłem sie jak widać :) Po czwarte? Tez lubię koty :3
  • Odpowiedz
@jestemrowerem: zimno, śniegu sporo, dbaj o siebie, rowerze, odłóż takie wycieczki na później! też mam daleko, ale czego się nie robi dla zejścia na zawał </3 hum, miałam tu nie wchodzić? too late to apologize :D yey, tyle atencji, aż mi się w głowie kręci - powiem tylko, że koty są najlepsze, najwidoczniej nieludzie mają dobry gust ;)
  • Odpowiedz
@Astagna: a jak tu się dostałas to nie wiem do tej pory, ktos musiał podkablować albocoś, wycieczkę odkładam ale tylko tą jedną, trzeba jeździć co bym niepordzewiał :) Wykoparty nie będzie złe, chyba nie będziesz jedyna dziewczyną, ale na pewno jedynym nieludziem :)
  • Odpowiedz
@jestemrowerem: skoro zostawiłeś mi ten piękny obrazek, to musiałam kliknąć w link prowadzący do Twojego profilu i voila, oto jestem! #prawdaitylkoprawda Trzeba jeździć, oczywiście, ale w zimie zimno. Dopóki im nie powiem, że jestem nieludziem, to może nic mi nie zrobią :c I jak miało mnie tu nie być, to w każdej chwili mogę się stąd zmyć #wstyd
  • Odpowiedz