Aktywne Wpisy
Nie mam pojęcia co robić, pare tygodni temu skonfrontowałem różową, że nie mam już więcej siły siedzieć w robocie w dodatkowe soboty + nadgodziny i chciałbym żeby zaczęła w koncu szukać pracy po prawie 2 letniej przerwie... Finansowo ciagle od 10 do 10, mentalnie i fizycznie jestem już wrakiem, wracam do domu po 10-11h zmianie i nawet nie ma zakupów zrobionych i musze do sklepu iść zmęczony i brudny. Powiedziałem jej wszystko
Pan_Slon +162
Wracam sobie metrem jak spokojny człowiek, zmęczony po 8h siedzenia przed komputerem, a, że abonament w deezer się skończył to nie ma muzyki ( ͡° ʖ̯ ͡°)
No i tak patrzę sobie po ludziach i widzę takiego prawilnego hiphopowca, wiecie, dres koloru melanż, czapka w metrze (xDDD) i za duża kurtka. Uroku dodawał mu meszek pod nosem.
No i ten hiphopowiec jedzie sobie z tatusiem, taki zwykły pan przed 50, niczym szczególnym się nie wyróżnia ale widać, że trochę taki wykopowy #przegryw :(
Młody słucha sobie muzyki na jednej słuchawce i macha łapami jak małpa w cyrku która chce banana, wczuwa się niesamowicie, a tatuś siedzi lekko zażenowany. W pewnym monecie chyba włączył się mu fajny bit bo zaczął...
! dissować ojca xDDDDDDD
Słów Wam nie przytoczę, bo były bez sensu, co drugie słowo to #!$%@?, ja #!$%@?ę itp. itp.. Ja lekkie wtf, cotusieodjebuje.png ale trzymam bekę mocno w środku. Chłopak się za bardzo poczuł i nawijał coraz głośnie, aż w końcu cały wagon zaczął się gapić jak młody gra rolę życia pt. "Eminem z futrem pod nosem".
Ja mam bekę, wagon nie wierzy co się dzieje ale jednemu prawilnemu panu w dresie zaczęło to przeszkadzać i krzyknął
Czuję, że będzie inba xDDD Wtulam się w fotel jak Leonardo Di Caprio oczekujący ogłoszenia wyników tegorocznych Oscarów ale niestety zanim młody coś zdążył powiedzieć to tatuś się wtrącił i powiedział
smutnazaba.psd
Nasz czarny w środku kolega siedzi zgaszony, na twarzy ma połączony smutek ze wściekłością i kwituje to do ojca krótkim
#coolstory