Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +91
35 lat kapitalistycznej propagandy tak bardzo poryło mózgi pracowników, że chcą oni - z własnej woli - spędzać w pracy więcej czasu za to samo wynagrodzenie.
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Tak, dobrze czytasz. 23,9% obywateli jest zdecydowanie przeciwna skróceniu tygodnia pracy do 4 dni przy zachowaniu tego samego wynagrodzenia. 15% raczej przeciwna. Wśród trzydziestolatków, którzy powinni już przecież coś tam ogarniać i nie nabierać się tak łatwo na kapitalistyczne brednie, 52% woli pracować dłużej za to
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
2. Waga motzno 70+ kg,
2. 1/2 Ja tylko szukam normalnego faceta, 190cm, 80kg wagi, 21cm #pdk , bogaty, 10 języków...
3. Nikt mnie nie kocha, jestem taka brzydka (bo gruba), oboze.png
3.1 Mame zrób mi 6 kanapek z nutella i kup ciasto czekoladowe,
4. Zrobię sobie miliard, powtarzam miliard kolczyków,
4.1 Zero profitu, nadal jestem gruba i brzydka,
5. Jebne sobie tunele bo taka moda,
5. Patrz punkt 4.1,
6. Jeszcze z 10 tatuażuf,
6. Patrz punkt 4.1,
7. Miej 30+ lat, waga motzno 87kg, po tunelach dziury niczym droga w latach 90,
z tatuazuf zamiast kota wychodzi słoń?
8.Wyobraź sobie że nawet własne dzieci których nie masz, nabijają się z Twojego wyglądu,
8. Zero profitu.
#obrazaja #oswiadczenie #bekazpodludzi ##!$%@?
@Isambard-Kingdom-Brunel: ja bym nawet ruchal
Komentarz usunięty przez autora
Jestem zbyt idealny na takie chodzące potwory.
@pysxdka:
Jak przy 175 wazy 54-56 to jest mega okej. Wiem bo mam tak wlasnie.
p.s. stulejki, cycki też swoje ważą.
Z pewnością mam kobietę której waga jest poniżej 50kg i wygląda idealnie, no chyba że coś zmieniło się w ciągu dnia to dam znać. Lubię kobiety które dobrze wyglądają, dbają o siebie co w tym złego?