Destro w Milanie. We wpisie dziekuje Romie, za to ze zamienili go z chlopca w Czlapmana.. tfu znaczy w mezczyzne. Potem cos pierdzieli o swojej dziewczynie. A na koniec, ze teraz pora na wyzwanie z Milanie, jest zdeterminowany i pewny siebie. I odlicza juz czas do pierwszego meczu na San Siro.
Ja ze swojej strony chcialbym tez mu podziekowac! Dzieki Mattia, mozemy sprowadzic kogos porzadnego na twoje miesjce. #transfery #asroma #roma #milan
@klinik96: Mam tylko nadzieję, że Milan ma obowiązek go wykupić. Pisałem, że to będzie sezon prawdy dla Destro, cóż... nie chodzi nawet o te bramki, bo grał dość mało, ale gość kompletnie nie nadaje się do gry kombinacyjnej, jakichkolwiek przerzutów, słabo gra głową, spowalnia akcje... no mało tych pozytywów...
@Wojt_ASR: Destro ma papiery na dobrego napastnika i bym pochwalił ten transfer, ale gdyby przychodził jako uzupełnienie do kompletnej drużyny. Milan nie ma pomocy ani obrony, akurat atak jest najmniejszym problemem. I sprowadza zawodnika, który żyje z podań, młodszą wersję Pazziniego, do tego w dołku. Przecież to ręce opadają.
@jamtojest: on nie do końca jest w dołku, po prostu to to, że nie gra. No a jak napastnik strzela gole i mimo wszystko nie gra, to może być sfrustrowany.
@jamtojest: no a co do reszty to rozumiem, ale np. ze środkiem u Was nie jest tak źle, no i tego, wysoki kontrakt De Jonga pewnie też ogranicza działania Festera
@Wojt_ASR: Na papierze to cały Milan nieźle wygląda. ;) Nawet De Jong ostatnio się opuścił ale generalnie większych zastrzeżeń do nie go nie mam - ma duże braki w grze do przodu ale nadrabia pracą w defensywie za dwóch. Montolivo to ciekawy przypadek, uważany jest za pomocnika bardziej kreatywnego, mówiło się o nim jako następcy Pirlo swego czasu a ma problemy z kreowaniem akcji, celnością podań, czy wrzutek z wolnych,
Mam tylko nadzieję, że Milan ma obowiązek go wykupić.
@Wojt_ASR: Według oficjalnych informacji, wykup jest tylko opcją. Jest to jedyna rzecz, która mnie pociesza w tym momencie. Prawdopodobnie za pół roku do Was wróci. A jeśli jakimś cudem wypali, to ustalona już teraz klauzula sprawi, że nie zaśpiewacie nagle 30 mln ;)
Ale to tylko pocieszanie się w beznadziejnej sytuacji.
We wpisie dziekuje Romie, za to ze zamienili go z chlopca w Czlapmana.. tfu znaczy w mezczyzne. Potem cos pierdzieli o swojej dziewczynie. A na koniec, ze teraz pora na wyzwanie z Milanie, jest zdeterminowany i pewny siebie. I odlicza juz czas do pierwszego meczu na San Siro.
Ja ze swojej strony chcialbym tez mu podziekowac! Dzieki Mattia, mozemy sprowadzic kogos porzadnego na twoje miesjce.
#transfery #asroma #roma #milan
nie chodzi nawet o te bramki, bo grał dość mało, ale gość kompletnie nie nadaje się do gry kombinacyjnej, jakichkolwiek przerzutów, słabo gra głową, spowalnia akcje... no mało tych pozytywów...
Kto wie, może jak będzie grał w 1. składzie to wypali.
xD
@Wojt_ASR: Według oficjalnych informacji, wykup jest tylko opcją. Jest to jedyna rzecz, która mnie pociesza w tym momencie. Prawdopodobnie za pół roku do Was wróci. A jeśli jakimś cudem wypali, to ustalona już teraz klauzula sprawi, że nie zaśpiewacie nagle 30 mln ;)
Ale to tylko pocieszanie się w beznadziejnej sytuacji.