Aktywne Wpisy
Cinoski +313
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
TeselACC +459
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
1. Prześwietlanie zdjęcia ryja - twarz to jasna plama, więc nie wydać niedostatków urody i cery, można tak sobie zmniejszyć nos, usunąć zmarszczki, syfy i parę innych rzeczy. Jeśli laska wrzuca prześwietlone zdjęcia twarzy, możesz być na 90% pewny, że jest max 5/10.
2. Czoło do przodu, uniesienie brwi, broda do szyi, wykrzywienie ust w uśmiechu - czoło, jeśli wysokie, przycina się, oczy wydają się większe, usta nawet małe i wąskie, nagle są spoko, nos już tak nie przeszkadza, bo patrzysz na oczy, policzki ładnie uwypuklają się przy uśmiechu prawie każdej. Twarz jest serduszkowata. Takie zdjęcia czasem robią sobie też ładne dziewczyny, ale najbardziej rozmiłowane są w nich prawdziwe brzydule.
Mam nadzieję, że pomogłam. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zawsze wasza,
Lucka
#niewiemjaktootagowac
tu są: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Bajdełej, z reguły plusuję #pokazmorde nawet jak nie podoba mi sie dziewczyna, która je zrobiła, a nawet facetów plusuję, a nie jestem homoserkiem. Dlaczego? Dlatego, że mają odwagę wrzucić swoją fotę na mirko. Jestem przekonany, że nie