Wpis z mikrobloga

@vipe: większość myszek za 20-30 zł się rozlatuje po 5-6 miesiącach.

Nie gejmingową, firmową myszkę, która wytrzyma 2-3 lata dostaniesz do 100 zł. I tak, to tanioszka w tej perspektywie.
@Lanc: Mam myszkę Logitecha za 30zł. Mysz ta ma jakieś 7 lat, nadal działa bez zarzutu. Precyzja myszki jest lepsza od myszki Apple'a za 200zł (czym Apple mnie #!$%@?ł bardzo, swoją drogą).

@kmicolo: Jak dziewiczy, skoro piszesz, że w domu masz G700?
@kmicolo:

ludzie kupuja sprzet za 5k zeby wyciagnac 60fps w gierkach i chwalic sie tym na wykopie, a uzywaja myszek z marketu

Tak, bo drogie myszki takie super są - już wspomniałem jak to jest w przypadku Apple'a. Poza tym mam mysz za 30zł i póki co nie spotkałem lepszej, wygodniejszej, mniej zawodnej.
@vipe: widzisz, masz firmową myszkę :) I pewnie w tym momencie model podobny do twojego kosztowałby z 70 zł. OP pytał o myszkę do 100 zł, a nie za 100 zł. Przy okazji też napisał, że dziewiczy rynek w kwestii myszek poniżej 100 zł ;>

@kmicolo: tych A4tech X7 jest multum modeli. Ja przed przejściem w domu na steelseries miałem 4 sztuki. Aczkolwiek czym nowsza tym krócej wytrzymała. Pierwsza ponad
@vipe: myszki do 100zl to rynek dziewiczy :D G700 to gorna polka, a z tej przerabialem juz G5, G500 i G700. #!$%@? magic mousa, jest pedalski i niewygodny. Dlatego chce czegos fajnego. Teraz uzywam Logitech B110 i o ile działa, to tyle jej plusów. To taki marketowiec za 20zl.

@Lanc: No jesli mysz wytrzymala 3 miesiace to potrzebuje innego modelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kmicolo: Jakosc wykonania, plastik, guma na miejscu gdzie sie trzyma kciuk jest lepsza niz w wiekszosci myszek kilka razy drozszych. Mam nawet prostszy model, podpinam go do laptopa kiedy potrzebuje normalnej myszy na allegro po 45-50zl chodzi i mam go trzeci rok.