Aktywne Wpisy

josedra52 +1635

SecretAngel +2
Pare osób pytało czemu jestem nadal sama pomimo mojego perfekcyjnego wyglądu i dużej inteligencji. Otóż mam duże wymagania co do potencjalnego chłopaka. Sama posiadam dużo do zaoferowania mojemu potencjalnemu lubemu i tego też oczekuję w droga stronę.
Moje wymagania co do wyglądu:
- powinien być zadbany ( regularnie chodzi do barbera oraz dba o stan swojej skóry na twarzy żeby nie była skóra tłusta czy też sucha),
- przykłada wagę do ubioru(
Moje wymagania co do wyglądu:
- powinien być zadbany ( regularnie chodzi do barbera oraz dba o stan swojej skóry na twarzy żeby nie była skóra tłusta czy też sucha),
- przykłada wagę do ubioru(

![[AFERA] Bolt food pragnie dowodu osobistego do zamówienia](https://wykop.pl/cdn/c3397993/7aa30340b14e4e7da7e5ee5270ffa793fc9f41b1d092a18670718f765c19dc78,q70.png)

#komputery #cokupic #kiciochpyta #it #pcmasterrace
Nie gejmingową, firmową myszkę, która wytrzyma 2-3 lata dostaniesz do 100 zł. I tak, to tanioszka w tej perspektywie.
@Neutralized: Mam duzą łape, będzie wygodnie? Już rzucił mi się w oczy ten model.
@kmicolo: Jak dziewiczy, skoro piszesz, że w domu masz G700?
Tak, bo drogie myszki takie super są - już wspomniałem jak to jest w przypadku Apple'a. Poza tym mam mysz za 30zł i póki co nie spotkałem lepszej, wygodniejszej, mniej zawodnej.
@kmicolo: tych A4tech X7 jest multum modeli. Ja przed przejściem w domu na steelseries miałem 4 sztuki. Aczkolwiek czym nowsza tym krócej wytrzymała. Pierwsza ponad
@Lanc: No jesli mysz wytrzymala 3 miesiace to potrzebuje innego modelu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak widać, cena niewiele się zmieniła.
@Trzyzet: trzymałeś w rękach? Wygląda mega interesująco.
@spoon22: krucho xD