Aktywne Wpisy
Polejmnie +164
Kiedy intelekt feministki nie nadąża za jej ego.
#feminizm #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
#feminizm #p0lka #logikarozowychpaskow #bekazlewactwa
Trueprzegryw04 +17
Jeśli myślicie,że przegraliście na loteri genetycznej i jesteście odpadami genetycznymi to uświadomie wam,że nie jest aż tak źle.
Ja niedługo lv 20
-170 cm wzrostu
-drobna ektomorficzna budowa(drobne nadgarstki,wąskie barki,itp)
-baby face
-depresja
Ja niedługo lv 20
-170 cm wzrostu
-drobna ektomorficzna budowa(drobne nadgarstki,wąskie barki,itp)
-baby face
-depresja
Stoję za takim jednym w korku, teren lekko pochyły, samochód nowy, lampy brzytwa, a ten co?
Nie TrrrrRRrrrt!, tylko świeci światłami stopu po oczach, bo oczywko trzeba trzymać stopę na nożnym, bo się furka stoczy.
A ja podjeżdżam do niego, TrrrrRRrrrt! zaciągam ręczny, wyłączam bieg i jestem śmnieszkiem, ale nie poza kontrolo, bo wszystko pod kontrolo jest. Korek długi, obroty spokojne, nikomu z tyłu nie świecę po oczach. Gdy tamtemu gasną światła stopu i stacza się lekko w moim kierunku, a ja przeżywam chwile niepewności, czy ogarnie kwestię ruszania pod górkę, mam już włączony bieg, noga na sprzęgle, ręka na dźwigni hamulca, zwiększam obroty, puszczam sprzęgło, następuje zwolnienie blokady kół i majestatycznie ruszam do przodu. A w schowku mam czipsy i batony.
#oswiadczenie #samochody #motoryzacja #obrazekdlazwiekszeniaatencji
@bzooora: niezupełnie. Stoję na ręcznym.
@kon-jakub: masz plusa, bo akurat, gdy czytam ten wpis, to w radiu leci ta piosenka i dokładnie ten fragment :)