Top fucking kek ( ͡°͜ʖ͡°) Mieszkanka Mariupola, zwolenniczka Putina która zapraszała wojska rosyjskie do Ukrainy była jedną z ofiar wczorajszego ostrzału z GRADów. #ukraina #ironia W sumie trochę #heheszki
@Aryo: Bez wątpienia, jednak jej przypadek przypomniał mi o takich samych mądrych jak ona co to rewolucję bolszewicką witali z otwartymi ramionami by przez tą rewolucję zostać zgwałconym i zamordowanym
@YouCanCallMeBillieGates: przypomniała mi się wielka lewaczka, miłośniczka różnego multikulti, prawdopodobnie była ze szwecji, wielka zwolenniczka imigrantów i innych takich. Gdy wracała do domu nocą autobusem, wysiadł z nią jakiś pakistańczyk czy ktoś z podobnych kręgów. Zgwałcił i zamordował.
to rewolucję bolszewicką witali z otwartymi ramionami
@YouCanCallMeBillieGates: W sumie gdy bolszewicy sięgnęli po władzę, to Rosjanie protestowali i to ostro. Bolszewików jakoś wielu nie było, ale jako jedyni nie bali się siłowo przejąć władzy.
ja to nie rozumiem jak ludzie mogą sobie wchodzić na wykop i pisać jakieś wściekłe komentarze na temat polityki i się wzajemnie obrażać, nie lepiej wrzucać jakieś shitposty i sobie czilować na spokojnie?
Mieszkanka Mariupola, zwolenniczka Putina która zapraszała wojska rosyjskie do Ukrainy była jedną z ofiar wczorajszego ostrzału z GRADów.
#ukraina #ironia W sumie trochę #heheszki
źródło: comment_6vXMrsFoTzICxWr9GuqSYrO8jiMfTnvI.jpg
Pobierzźródło: comment_eHtPrYKFELfczI3Mob5rFdCQCxOJr38A.jpg
PobierzGdy wracała do domu nocą autobusem, wysiadł z nią jakiś pakistańczyk czy ktoś z podobnych kręgów.
Zgwałcił i zamordował.
@YouCanCallMeBillieGates: W sumie gdy bolszewicy sięgnęli po władzę, to Rosjanie protestowali i to ostro. Bolszewików jakoś wielu nie było, ale jako jedyni nie bali się siłowo przejąć władzy.
mój ulubiony czarny
człowiek renesansu
ileż on lewicowych nagród zebrał