Wpis z mikrobloga

Drogie wykopki, jak przenieść aplikację z telefonu na tablet? Na telefonie mam pełna wersję LingoGames, a chciałbym ją przenieść na tablet ze względów wygody. Oczywiście apkę pobieram ze sklepu, ale kod promocyjny na pełną wersję - co jest oczywiste - już wygasł, a zależy mi właśnie na pełnej wersji. Obsługa klienta jak i człowiek który reklamował apkę na wykopie: @karul85, milczą.
#android #kiciochpyta #programowanie
  • 10
@sosnnaa: ponieważ nie ma osobnego tagu "programowanieandroid" to zwracam się do szerszej grupy osób które programują i znają się na tym lepiej niż ja i mogłyby mi pomóc.
@Skalcik: Jest tag #android, ma całkiem sporo osób obserwujących. Bo co ten wpis ma do programowania, to że ktoś kiedyś napisał tę aplikację? Idąc tym tokiem rozumowania wpis o dowolnym programie/systemie operacyjnym/urządzeniu do którego ktoś napisał jakieś sterowniki można by otagować #programowanie.

Anyway, jak Aysorth wyżej napisał, powinno być przypisane do konta google i po zalogowaniu się na tablecie na to samo konto powinieneś mieć aplikację.
@sosnnaa: a gdzie napisałem że chce napisać aplikację? Napisałem - przenieść, czyli nie zainstalować ponownie tylko metodą kopiuj/wklej ją przenieść. Jeśli jeszcze nie załapałaś, ktoś kto programuję mógłby wiedzieć gdzie i jakie pliki powtarzam - przenieść. A więc nie tylko kod, ale struktura programu. Mam nadzieje że zatamowałem falę goryczy która Ci się rozlała.