Aktywne Wpisy
urzedniczatv +80
#famemma LINK PV CI KTÓRZY DOSTALI NIECH ZROBIA MI TU RENOMĘ DAJĄC PLUSA I KOM.
Ynfluencer +27
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
w jednym jest odklejona od ekranu ramka, na pewnej długości, luźny USB, w drugim - skrzypiące klawisze co niektóre, i wygięta w pewnym miejscu obudowa.
@wujeklistonosza: ramka popękana, ładowarki takie popsute…
Lenovo thinkpady są fajne ale to już raczej do pracy, bardzo solidne
Od roku mam ideapada, poza początkowymi problemami ze sterami to polecam (stosunek jakość/cena świetny)
Natomiast seria G (albo Y, nie pamiętm) cholernie się grzeje
Hpki mają złą opinie, ale to też od modelu zależy, mój 7latek compaq nadal działą bez problemu, probooki też udana seria.
Samsungi to takie przeciętniaki, Asusy wg mnie fajne.
Wszystko zależy od konkretnego modelu,