Wpis z mikrobloga

Ludzie często pytają mnie: Hej Tadeusz, ile zarobiłeś na reklamach w swojej gierce, bo chciałbym rzucić pracę i się zabrać za gamedev ale nie wiem czy utrzymam moją pięcioosobową rodzinę. Wtedy ja im odpowiadam:

Zarobiłem do tej pory 207 zł i 66 gr.

Wszystkich pobrań gry jest 14 185.

Piszę to dlatego, że naprawdę dużo dostaję takich pytań na pw, a nie chce mi się za każdym razem osobno pisać. Jak macie jeszcze jakieś pytania to walcie tutaj i teraz, bo potem już nie odpowiem :P

Pozdro :)

Do końca roku pozostało 341 dni.

------------------------------------------------------
#odzeradogamedevelopera
TadeuszSynZygmunta - Ludzie często pytają mnie: Hej Tadeusz, ile zarobiłeś na reklama...

źródło: comment_2BcMWizq6StV9XV14tnvXjIcD98AbS4n.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@TadeuszSynZygmunta: wrzuć do gry jakieś in-appy - takie, żeby i tak dało się samemu uzbierać na ulepszenia hajs, ale też żeby Ci trochę grosza wpadło

Bądźmy szczerzy, na tym teraz sie robi kasę, nie na reklamach... A zasłużyłeś, i każdy mirek Ci przyzna rację - nawet jeśli dorzuciłbyś jakiś boost tylko dla tych co zapłacili - nikt sie na Ciebie nie obrazi, szczególnie że nie dostałeś za swoją 3 miesięczną
  • Odpowiedz
@Rabusek: To jest coś nowego bo koleś z którym pracowałem przy jednym temacie mówił, że któraś instytuca daje nawet 100k za jednego pracownika przy tworzeniu nowej firmy, tylko chyba nie w miastach ;P ogólnie to duża kasa do zgarnięcia tylko trzeba wiedzieć skąd brać.
  • Odpowiedz