Wpis z mikrobloga

Gdyby ktoś chciał robić sobie #meble u #stolarz w #gdynia, to zdecydowanie NIE polecam firmy Avangarde Dominik Sztandara. No chyba, że chcecie mieć meble z wadami i możecie sobie pomnożyć termin wykonania razy 3. A po odbiorze jeszcze dostaniecie dodatkową fakturę wynikającą z błędów tamtej firmy (np powtórne lakierowanie bo złym doborze koloru). Nie wspomnę już o wątpliwym profesjonalizmie, wycieczkach osobistych itp...

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to opiszę wszystko ładnie w znalezisku.

#trojmiasto
#oswiadczenie
##!$%@?
  • 14
  • Odpowiedz
@SamiS: nie wiem jak masz skonstruowaną umowę, nie wiem czy zgłaszałeś usterki wykonawcy. Pamiętaj, że istnieje coś takiego jak rękojmia od wad fizycznych i żeby następnym razem w KAŻDEJ umowie w której jest wskazany jakiś termin wykonania zabezpieczyć terminowe wykonanie karą umowną.
  • Odpowiedz
@SamiS: niestety z doświadczenia wiem, że czasem nawet i kara umowna nie pomaga, ale lepsze to niż nic ;)

powodzenia w biznesie, oby teraz już było lepiej
  • Odpowiedz
mieć meble z wadami i możecie sobie pomnożyć termin wykonania razy 3. A po odbiorze jeszcze dostaniecie dodatkową fakturę wynikającą z błędów tamtej firmy (np powtórne lakierowanie bo złym doborze koloru). Nie wspomnę już o wątpliwym profesjonalizmie, wycieczkach osobistych itp...

Jeśli ktoś będzie zainteresowany to opiszę wszystko ładnie w znale

@maciekawski: wouaj
  • Odpowiedz