Wpis z mikrobloga

Koledzy i koleżanki, eksperci od #aliexpress !! Potrzebuję zamówić tą rzecz http://www.aliexpress.com/item/New-Arrival-1PC-Dual-color-TPU-Frame-Bumper-Case-Cover-For-Motorola-MOTO-G-XT1032-Free/1795774359.html od majfriendów. Nie mam konta walutowego, nigdy tego nie robiłem, jestem kompletnym laikiem jeśli chodzi o taki sposób zakupów! W jaki sposób zrobić to jak najprościej, najtaniej #cebulamotzno, ma ktoś jakiś pomysł?
#cebuladeals #aliexpresspodstawy
  • 23
  • Odpowiedz
@johnq: zwykła kartą możesz płacić o ile masz aktywne płatności przez internet (na ten moment tylko archaiczne PKO ma to zablokowane i trzeba odblokowywać dzwoniąc do nich).

Z tym, że po prostu bank sobie to przewalutuje najpewniej po kursie w okolicach 3,9 zł za 1$.
  • Odpowiedz
@kaskaderMike: @Lanc: czyli z moim kontem w BZWBK i zwykłą kartą płatniczą dam radę bez problemu, super!

@Felonious_Gru: jakość oryginału, ale oryginalny grip shell moto g to nie jest? chyba wolę zwykłego bumpera bo też podobno jest niezły. Nawet nie chodzi o koszta tylko funkcjonalność, kupiłem ostatnio case Nillkina i takiego syfu nigdy nie miałem :D najchętniej nie używałbym niczego, ale podczas treningu jakąkolwiek ochronę na
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: różni się tylko tym, że pod lampą w takim kółeczku nie ma logo Motoroli zgadza się? od razu jeszcze spytam - jak z wysyłką? Widzę, że jest darmowa, z Chin chyba leci do Holandii, później do nas, a na sam koniec czym do mnie przyjedzie? Jakiś kurier/poczta?
  • Odpowiedz
@Felonious_Gru: raczej nie będę tak kombinował, zamówię tylko dla siebie ( ͡º ͜ʖ͡º) rozumiem, że nie ma stresu z płatnością kartą, pobiorą tylko tyle ile mają pobrać?
  • Odpowiedz