Aktywne Wpisy
BlackBlack +28
Notatka zrobiona przez psychologów podczas rozmów z dziećmi. Poniżej myśl jednego z dziecka wypowiedziana podczas sesji (・へ・)
Źródło: Instytut Psychologii i Rozwoju / niosepomoc.pl
#smutek #depresja #psychologia
Źródło: Instytut Psychologii i Rozwoju / niosepomoc.pl
#smutek #depresja #psychologia
QuisUtDeus +39
Co mirki sie #!$%@?. Jade ulica z 40-50 obok mnie autobus a przedemna corsa (zgaddnijcie kto za kierownica ( ͡º ͜ʖ͡º) ). Corsa z dupy nagle hamulec. To ja tez... abs tak motzno nie ma, uciekac nie ma gdzie to kopie w hebel ale widze taaaki #!$%@?, ratuje sie recznym. Nie wyratuje.. puscilem tylko kiere i w glowie no nie bedzie bolalo za wolno ciekawe jak motzno przez ta bulwe bedzie (#smieszekpozakontrolo). Szczesliwie tylko mocne pukniecie zderzakami ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@integra: ojezusie...@_@
brawo @integra :D
@MokrySuchar: bo nie zachowal bezpiecznego odstepu
@MokrySuchar:
@Sor92: baby wina nikt nie aciska z dupy hamulca a odleglosc byla duza. przed statoilem na armii. puscilem i skrzyzowalem przed samym jebniciem
czyli tak mam auto mam hajs wiec z tylu mam przyciemniane szyby fabrycznie i 19" felgi, jak musne hamulec to stoje w miejscu
droga prosta ty nic nie widzisz co jest przedemna
ja daje po hamulcach
ty oczywiscie jako prawilny polak siedziales mi na dupie (za granica automatycznie mandat na moj wniosek telefoniczny do bagietek)
no to daje po heblach i stoje, ty w mojej dupie - dzwonisz po
@integra: masz wyczucie czasu...
miesiac temu byl wykop jak baba w uk zahamowala na autostradzie przed kaczuszkami - chyba siedzi w wiezieniu i do konca zycia bedzie placic odszkodowanie ofiarom
@dziaru: bo jest ale tu widac baba przyznala sie do winy :) i tylko to uratowalo mirka