Wpis z mikrobloga

@vanschorst: to jeżeli zależy ci na szybkim, prostym systemie który po prostu działa i ma minimalistyczny wygląd to weź coś z WP8 do 1000 zł. Jeżeli jednak chciałbyś trochę wolniejszy system jakim jest Android ale który pozwoli ci dowolnie zmieniać wygląd, widżety na pulpicie i tak dalej ale kosztem gorszej płynności i mniejszego wsprarcia to bierz HTC.

Za 700-800 zł możesz też HTC 8s nówkę mieć z WP8 ;)
@MatthewDuchovny: Opcja jest jedna , aby wydać te 1k optymalnie, coś co będzie trwałe i będzie popylać bez niespodzianek.

Wzięłem to Htc pod uwagę bo generalnie podoba mi się i jest ok pod względem tech...., ale co ja wiem o tym...
@vanschorst: to ja brałbym Lumię 820. Jednak możesz być niektórymi rzeczami zawiedziony - powiedz czego wymagasz, na czym najbardziej zależy i do czego najwięcej będie używał. Te same Andoidy będą wolniej chodzić na tych samych podzespołach co WP ponieważ te na Wp są lepiej zoptymalizowane przy czym bateria także dłużej będzie trzymała.

Tu masz recenzję: http://komorkomania.pl/2013/01/21/nokia-lumia-820-nieslusznie-niedoceniona-siostra-test

Andoid ma więcej gier i aplikacji jednak z WP nie jest też tak źle -