Aktywne Wpisy
Keria +11
26 latek, który nigdy nie pracował to bardzo źle brzmi?
#przegryw #depresja #samobojstwo #fobiaspoleczna
#przegryw #depresja #samobojstwo #fobiaspoleczna
Nic_tu_po_mnie +11
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jakby ktoś nie wiedział o co chodzi z tymi znaleziskami o lesie.
Administracja oznaczyła jako duplikat znalezisko będące duplikatem, dotyczące sprzedaży lasów państwowych. Wykop nie wytrzymał takiej niesprawiedliwości. Zrobiła się afera, po której zaczęła się fala spamu, którą to właśnie widzicie.
xD
@avetimoon: @konriiii: @Old_Postman:
Nie jestem może bardzo doświadczonym użytkownikiem, ale z mojej obserwacji wykopowej praktyki wynika, że duplikat to znalezisko na ten sam temat, nie wnoszące nowych istotnych informacji do tematu. Zwłaszcza takie, które było dodane, czy opublikowane stosunkowo niedawno.
@BongoBong: To ty rzeczywiście nie wiele wiesz. Ale to jak każdy lewak. Dopiero gdy krok po kroku ktoś poświęci czas i wytłumaczy logicznie istotę problemu i jego rozwiązanie to jest eureko.
Ale artykuł na kresy.pl wnosi nowe informacje. wPolityce skupia się głównie na notatce Viktora Ashe, nie napisali np. o wniosku o referendum, żeby zezwolić na sprzedaż polskiej ziemi cudzoziemcom. Zatem Lasy Państwowe nie miały być jedynym źródłem pieniędzy na rekompensaty dla Żydów. wPolityce nie wspomina też nic o zmianach