Aktywne Wpisy

Adamfabiarz +337
Jestem trochę przerażony tym wypadkiem na A1 spowodowanym przez BMW właściciela jednej z łódzkich firm podczas którego zginęła trójka niewinnych ludzi. Równie dobrze mogło trafić na mnie.
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie
80% tras jakich robię to na polskich i innych europejskich drogach szybkiego ruchu (pozostałe 10-12% miasta i 8-10% pozostałe drogi krajowe, wojewódzkie). O tym że nabijam kilometry niech świadczy fakt, że do teraz w 15 miesięcy po wyjeździe z salonu przejechałem 49 tys. km.
Jednocześnie

dorszcz +461

Obrazek poglądowy. nie wiem jak się do tego zabrać.
1 - to opcje wyboru, po wybraniu czegoś w 1 chciałbym aby pojawiło mi się okno w 3
2 - tutaj będą pojawiać się małe okienka, które mają służyć do szybkiego wybierania i ma to się pojawiać w 3
ma to analogiczne działanie do przeglądarki internetowej
odpalam program, nr2 i nr3 są puste, wybieram z nr1 ze 3 opcje, trzy skróty pojawiają mi się w nr2 i w nr3 widać ostatnią otwartą opcję, klikając w skróty w nr2 przeskakują mi okna w nr3. w zależności od tego co wybrałem.
czego nie wiem? nie mam pojęcia jak zrobić aby po wybraniu nowej opcji, było ono widocznie jedynie w ramce nr3, a w ramce nr.2 pojawiał się jego skrót
używam Qt
Rozwijam listę "1", wybieram coś, okno odpala mi się w polu "3", a w polu nr "2" pojawia mi się coś w rodzaju przycisku.
Teraz z listy "1" wybieram ponownie coś innego i pojawia mi się to w "3", a do pola nr "2" dodaje się coś w rodzaju kolejnego przycisku. Teraz klikając w
będę próbował