Wpis z mikrobloga

Boostowałem dzisiaj cały dzień kolegę na jego koncie (ma silver 2). Wygrałem 12 meczy z rzędu, albo 1 albo 2 w teamie. Za każdy razem 6mvp i więcej, a nadal ranga nie wskoczyła :D
Ale zaorał swoje konto. Nie dziwię się, że tak trudno jest Wam wyjść z silvera, bo co chwilę ktoś albo lamił w teamie, albo boty były. Na szczęście Rosjan brak, bo zablokowałem rosyjskie serwery na kompie
-----------------------------------------
Jutro dalej boostuję. Jacyś silverzy byliby chętni w godzinach rannych, tzn. 11-15? Silverzy z większymi rangami (silver 4,5) mile widziani :P

#csgo #csgozwykopem
  • 36
@lucku, teraz 136. Stosunek win/lose 49.09%

Sam się dziwię, bo jestem obcykany trochę w temacie awansowania, ale aż taka niemożność wbicia mnie zadziwia
@lucku: ja mam ogólnie MGE (2 kałachy). Czasem wbiję szeryfa, czasem spadnę do mg2 jak teraz, bo mi idiotów dobiera do gry :D. Byłem blisko awansu na szeryfa. Potem 5 meczy z rzędu miałem istnych dekli w teamie no i spadłem.

A tak to na tym koncie gram samemu z randomami (2 razy jego kumplami, tak samo się grało). Losowało... raz na smurf'ów trafiłem, ale się pokickowali, ra zna bota, a
@kamism:
1. Albo w antywirsue blokujesz IP (ja w Kasperskym nie znalazłem tej opcji)
2. Albo w windowsoym firewallu (musi być włączony)
3. Albo odpalasz program peerblock i modyfikujesz go trochę
4. Pobierasz to http://csgo.gamebanana.com/tools/5684
Sam sobie możesz sprawdzić jakie masz pingi do serwerów i zablokować niechciane. Ja gram na EU West tylko, bo najmniejsze pingi: 15-25. To programik, który sam dodaje informacje do windowsowego firewalla o blokadzie danych IP.