Aktywne Wpisy
Wrrronika +7
Kiedyś byłam w stanie pisać z ludźmi przez 6-7 godzin dziennie.
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
Na przerwach, po szkole, w trakcie odrabiania lekcji, a potem jeszcze przed snem rozmawiać przez kilka godzin, przez telefon.
Teraz mam problem nawet by odpisać swoim przyjaciołom.
Nie wiem z czego to wynika, ale chciałabym by wróciła mi energia i chęć do rozmów, bo zawsze to lubiłam. Głównie przez ciekawość do świata. Rozmowy z ludźmi pozwolily mi wyjsc z cynizmu i zrozumiec, ze
wfyokyga +14
Giga dziura, nie wiem czy legit bo się mnie nie chce tego sprawdzać
Zespół Wykop.pl
Uważamy, że mogło być... gorzej!
I dlaczego system nie pokazał nam, ile razy napisaliście "usuń konto"? Przecież to byłby REKORD ŚWIATA!
Klikaliście już w swoje podsumowanie 2014 roku?
#heheszki #podsumowanie2014
@Kacc: ludzie muszą się wypowiedzieć. Czy na mirko, czy tutaj - nie ma znaczenia. Dajemy im taką możliwość :)
Mirko jest tutaj, to raz...macie rozdwojenie jaźni?
Dwa - wy dajecie nam taką możliwość!? Ueghegeheheh kisne, @FaktyTVN - to one stworzyły wykop i mirko i dają nam możliwość pisania. Dzięki władcy wszechświata!
@kylkson: mirko to mirko, a nasz post to nasz post. Na mirko pojawiają się setki wpisów, a Ty komentujesz akurat ten.
Fajnie, że akurat ja otrzymałem od was to mityczne pozwolenie na pisanie wam pierdów, których i tak nie posłuchacie, bo nie tylko nie jestem zielonką, ale dodatkowo bordo, na co wcale nie zapracowałem (a ranking jeszcze rośnie - idiotyzm).
Serio, nie pojmuję, po co wam
@Slonx: meritum jest takie, że jesteśmy tu dlatego, gdyż o nas się tu mówi. Od kiedy jesteśmy - można mówić do nas bezpośrednio i uzyskać odpowiedź. Konstruujesz komentarz w taki sposób i oczekujesz merytorycznej dyskusji? Dzięki, że poświęciłeś nam te dwie minuty na napisanie tak obszernego komentarza, bo jesteśmy tutaj własnie po to. Coś Ci nie pasuje, ale nie piszesz co. Nie wskazujesz
Przykład:
http://www.wykop.pl/link/2345914/firma-nexa-stanislawa-kujawy-zostala-zniszczona-przez-urzad-skarbowy-w-lublinie/#comment-25799930
@kylkson: niejednokrotnie wyjaśniamy. Jednak nie jesteśmy w stanie wyjaśniać każdej sprawy, do której ludzie nas wołają. Linki, jw. wysyłamy do wydawcy i to on podejmuje decyzję o tym, czy Fakty temat podejmą - bo są ku temu przesłanki, np. dowody, można to poskładać w całość i nadaje się na materiał. O poszlakach materiałów nie robimy. Akurat link wyżej przesłaliśmy.