Wpis z mikrobloga

Czy wiesz, że w tym roku opublikowałeś 149 wpisów i dodałeś 6 znalezisk z czego 0 trafiło na stronę główną?

Zespół Wykop.pl

Uważamy, że mogło być... gorzej!
I dlaczego system nie pokazał nam, ile razy napisaliście "usuń konto"? Przecież to byłby REKORD ŚWIATA!

Klikaliście już w swoje podsumowanie 2014 roku?

#heheszki #podsumowanie2014
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

szanuję was za cierpliwość do tych durniów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Kacc: ludzie muszą się wypowiedzieć. Czy na mirko, czy tutaj - nie ma znaczenia. Dajemy im taką możliwość :)
  • Odpowiedz
Jak przestaniecie pisać pod każdym ich postem to w końcu usuną to konto. Przecież widać, że każde "usuń konto" do niczego nie prowadzi, więc może już pora zacząć ich ignorować?
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: Heheszki po chuju. Ile ci płacą? Czy gdybyś miał podpisywać się imieniem i nazwiskiem, to też byś takie żenujące wpisy tworzył? Masz ty honor i godność człowieka? Zastanów się czy warto!
  • Odpowiedz
@FaktyTVN:

ludzie muszą się wypowiedzieć. Czy na mirko, czy tutaj - nie ma znaczenia. Dajemy im taką możliwość :)

Mirko jest tutaj, to raz...macie rozdwojenie jaźni?
Dwa - wy dajecie nam taką możliwość!? Ueghegeheheh kisne, @FaktyTVN - to one stworzyły wykop i mirko i dają nam możliwość pisania. Dzięki władcy wszechświata!
  • Odpowiedz
@FaktyTVN: No to dopiero coś. Profil "FaktyTVN" z zatrudnionym gimbusem bez zażenowania stawia się w uprzywilejowanej pozycji tylko dlatego, że ma konto dłużej, niż miesiąc.
Fajnie, że akurat ja otrzymałem od was to mityczne pozwolenie na pisanie wam pierdów, których i tak nie posłuchacie, bo nie tylko nie jestem zielonką, ale dodatkowo bordo, na co wcale nie zapracowałem (a ranking jeszcze rośnie - idiotyzm).

Serio, nie pojmuję, po co wam
  • Odpowiedz
Rzecz jasna wychodzi z tego sama merytoryka

@Slonx: meritum jest takie, że jesteśmy tu dlatego, gdyż o nas się tu mówi. Od kiedy jesteśmy - można mówić do nas bezpośrednio i uzyskać odpowiedź. Konstruujesz komentarz w taki sposób i oczekujesz merytorycznej dyskusji? Dzięki, że poświęciłeś nam te dwie minuty na napisanie tak obszernego komentarza, bo jesteśmy tutaj własnie po to. Coś Ci nie pasuje, ale nie piszesz co. Nie wskazujesz
  • Odpowiedz
niejednokrotnie poważnie chce uzyskać od was wyjaśnienia?

@kylkson: niejednokrotnie wyjaśniamy. Jednak nie jesteśmy w stanie wyjaśniać każdej sprawy, do której ludzie nas wołają. Linki, jw. wysyłamy do wydawcy i to on podejmuje decyzję o tym, czy Fakty temat podejmą - bo są ku temu przesłanki, np. dowody, można to poskładać w całość i nadaje się na materiał. O poszlakach materiałów nie robimy. Akurat link wyżej przesłaliśmy.
  • Odpowiedz