Mirasy, macie szansę wygrać firmową bluzę, gadżety i podwyższenie statusu na miesiąc :) Co trzeba zrobić? Wykonać 3 proste (mogą być swoje) cele, które zostaną udokumentowane na blogu. Szczegóły: klik #p---r
@PokerStrategyPL: z tego co wiem to polskie prawo funkcjonuje w ten sposób, że wyrok jednego sądu nie wpływa na wyrok innego, nawet jeśli jest to sąd najwyższy (to się po łacinie jakoś nazywa). mogę się mylić, także poprawcie mnie jeśli tak nie jest.
@blyskotliwy: Większość spraw, o ile nie wszystkie, jest na "naszą" korzyść. Przykładem może być wyrok w Szczecinku. Sam przelew $ na konto nic nie wnosi. Poza tym jest jeszcze kwestia respektowania prawa Unijnego: "(..) w obszarze rynku hazardowego niedopuszczalne jest co do zasady ograniczanie świadczenia usług hazardowych w którymś kraju członkowskim (UE), stanowi to bowiem naruszenie art. 56. Traktatu o Funkcjonowaniu Unii Europejskiej."
@PokerStrategyPL zorganizowałem turniej domowy, uważam, że ogarniam. Przegrałem mając 2x top pair - wsunąłem all in po flopie i powiedziałem, że mam 2 pary i mam w dupie to czy ma draw do strita czy do koloru bo jestem z przodu - po krótkiej rozmowie wiedziałem, ze ma flush draw,...... Dostałem call od gościa za 80% jego staka z flesz drołem. Doszedł kolor - odpadłlem.
#p---r
1. Napisać komentarz do tego wpisu.
2. Określić swoje cele.
3. Wysłać komentarz.
"(..) w obszarze rynku hazardowego niedopuszczalne jest co do zasady ograniczanie świadczenia usług hazardowych w którymś kraju członkowskim (UE), stanowi to bowiem naruszenie art. 56. Traktatu o Funkcjonowaniu Unii Europejskiej."
Mój cel:
Zorganizować turniej i go wygrać.
3.