Wpis z mikrobloga

• 2
Mirki, jaki sport polecacie dziewczynie totalnie (naprawde) bez kondycji, zeby sie od razu nie zniechecic? Swego czasu jezdzilam konno, chce do tego wrocic wiosna ale to i tak max raz w tygodniu.
Najlepiej zeby to bylo zajecie nie wymagajace jakiegoś duzego wkladu finansowego.
#sport #trenujzwykopem #kiciochpyta
  • 26
  • Odpowiedz
@mojwa: ja najbardziej lubię zajęcia na silowni typu tbc i abt. Fajna muzyka, grupa cie wspiera a jak jeszcze prowadzi to jakis hardkorowy smieszek to w ogole wypas :)
  • Odpowiedz
@mojwa: bieganie. Na stronie o tej nazwie z końcówką po znajdziesz dużą społeczność , która zawsze pomóże oraz planu treningowe dla początkujących czy dużo artykułów.
Sam z przyjemnością czytałem kiedy zaczynałem swoją przygodę z bieganiem.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@jackw: naprawde mam slaba kondycje, to moze byc trudno sobie wyobrazic... Kiedys podeszlam do biegania i udalo mi się dobic do 30 minut biegu ale to bylo dawno, jak ostatnio probowalam programu pumy to 3min biegu 2 minuty marszu to bylo za duzo... Ale basen mysle, ze bedzie OK
  • Odpowiedz
@mojwa: Możesz robić świński trucht lub łączyć trucht z marszem( na poczatęk 15 minut? Fajnie jakbyś po pierwszym wyjściu czuła niedosyt. I wtedy kończysz)

Sam miałem kiedyś bardzo słabą kondycje a na dodatek biegałem jak kaczka. Mogę się domyślać co teraz czujesz :)
Nie musisz na początku stricte biegać. Mogą to też być spacery podczas, których będziesz jakiegoś audiobooka słuchała. Ważne jest by dla Ciebie to było przyjemne. Nie ma co
  • Odpowiedz