Wpis z mikrobloga

@Pepsicola: W biedzie maja zadziwiająco dobre bułki odziwo.


@SzymekAkaSzymon: no nawet dają radę, fakt. Ale i tak wolę ze sprawdzonej, lokalnej piekarni albo z "Piekarni Mojego Taty". Kiedyś jeszcze fajny był B.A. Madej, ale jakiś rok temu stary Madej sprzedał firmę, teraz są to "Krakowskie Wypieki" i już wtedy pracownicy mi mówili że nie wiadomo jak to będzie... Jedyne co w miarę pewne (bo produkt regionalny i muszą się trzymać
  • Odpowiedz
@Pepsicola: #!$%@? to jest strasznie, Buczek jest sto razy lepszy. Ja kupuję chleb w Lidlu, bo nie mam żadnej fajnej piekarni w okolicy, a ten z Lidla jest taniutki jak barszcz i sto razy lepszy. Ostatnio promocja na żytni bez drożdży - 1,50zł za taki, #!$%@? nie wiem ile to waży xD, mały bochenek.
  • Odpowiedz
@Tosiek14: Lidl ma swoje piekarnie na miejscu, chyba w każdym sklepie są, a tam wszystko, z tego co się orientuję, jest z mrożonego ciasta. Jest to oczywiście gorsze jakościowo od zupełnie świeżego chlebka, ale nie jest to na tyle zauważalna różnica, bym miała zmienić przyzwyczajenia.
  • Odpowiedz